Ricotta souffl cu compot de mure este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 319 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină universală, mure, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Clătite Meyer Lemon Ricotta cu compot de mure, Panna Cottas din lapte de mure cu compot de mure, și Suc De Lămâie-Ricotta 8s.
Instrucțiuni
1
Bateți 3/4 cană de zahăr, amidon de porumb și făină într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați gălbenușurile de ou și coaja de lămâie;bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Aduceți lapte doar pentru a fierbe în micicratiță la foc mediu-mare.Treceți treptat laptele fierbinte în amestecul de gălbenuș.Întoarceți amestecul în aceeași cratiță șiaduceți la fiert la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe 1 minut, amestecândîn mod constant (crema de patiserie va fi groasă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Întindeți crema de patiserie la 1/3 inchgrosime pe foaie de copt cu margini mici.Acoperiți complet cu folie de plastic. Se răcește temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Transferați crema de patiserie lavas mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Bateți în ricotta. Acoperiți șise răcește până la rece, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Aduceți murele, vermutul, sucul de lămâie și 1/4 cană de zahăr la fiert într-o cratiță mică, zdrobind câteva fructe de pădure și amestecându-se pentru a dizolva zahărul. Reduceți căldura lamediu-scăzut; fierbeți până când amestecul se îngroașă și măsoară 1 cană, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Suplimentară
Vermut
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Suc De Lămâie, Opțional
8
Transferați compotul de mure într-un castron mic,acoperiți cu folie de plastic și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Suplimentară
Compot
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Unt șase ramekine de 1/2 cană; acoperiți cuzahăr, atingând orice exces. Folosindmixer electric, bateți albușurile în castron mare până se formează vârfuri moi. Treptat beatin restul de 6 linguri de zahăr; continuabănire până la rigidizare, dar nu uscată. Îndoiți albii de ou în amestec de ricotta. Lingură batterinto ramekins; blaturi netede. Rulați thumb1 / 4 inch adânc în jurul marginii interioare a fiecărui vas de suflu pentru a șterge. faceți înainte poatefi făcut cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Se coace suflulmaxpână când este umflat și auriu la margini, aproximativ 28 de minute (aproximativ 32 de minute dacă este răcit).