Ricotta souffl 6s cu compot de mure
Ricotta souffl cu compot de mure este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 319 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină universală, mure, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Clătite Meyer Lemon Ricotta cu compot de mure, Panna Cottas din lapte de mure cu compot de mure, și Suc De Lămâie-Ricotta 8s.
Instrucțiuni
Bateți 3/4 cană de zahăr, amidon de porumb și făină într-un castron mare.
Adăugați gălbenușurile de ou și coaja de lămâie;bateți pentru a amesteca.
Aduceți lapte doar pentru a fierbe în micicratiță la foc mediu-mare.Treceți treptat laptele fierbinte în amestecul de gălbenuș.Întoarceți amestecul în aceeași cratiță șiaduceți la fiert la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe 1 minut, amestecândîn mod constant (crema de patiserie va fi groasă).
Întindeți crema de patiserie la 1/3 inchgrosime pe foaie de copt cu margini mici.Acoperiți complet cu folie de plastic. Se răcește temperatura camerei.
Transferați crema de patiserie lavas mediu.
Bateți în ricotta. Acoperiți șise răcește până la rece, aproximativ 1 oră.
Aduceți murele, vermutul, sucul de lămâie și 1/4 cană de zahăr la fiert într-o cratiță mică, zdrobind câteva fructe de pădure și amestecându-se pentru a dizolva zahărul. Reduceți căldura lamediu-scăzut; fierbeți până când amestecul se îngroașă și măsoară 1 cană, aproximativ 8 minute.
Transferați compotul de mure într-un castron mic,acoperiți cu folie de plastic și răciți.
Unt șase ramekine de 1/2 cană; acoperiți cuzahăr, atingând orice exces. Folosindmixer electric, bateți albușurile în castron mare până se formează vârfuri moi. Treptat beatin restul de 6 linguri de zahăr; continuabănire până la rigidizare, dar nu uscată. Îndoiți albii de ou în amestec de ricotta. Lingură batterinto ramekins; blaturi netede. Rulați thumb1 / 4 inch adânc în jurul marginii interioare a fiecărui vas de suflu pentru a șterge. faceți înainte poatefi făcut cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Se coace suflulmaxpână când este umflat și auriu la margini, aproximativ 28 de minute (aproximativ 32 de minute dacă este răcit).
Servimimediat cu compot de mure.