Ricotta la cuptor cu roșii prăjite cu arțar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ricotta coaptă cu roșii prăjite cu arțar. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 494 calorii. Această rețetă servește 3. Această rețetă este plăcută de 156 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, frunze de rozmarin, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Ricotta la cuptor cu usturoi prăjit și roșii, Cartof Copt Cu Ricottan Și Roșii, și Penne Cu Roșii Prăjite Și Ricotta Proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile medii superioare și inferioare și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Așezați roșiile într-un vas de copt sigur pentru cuptor și adăugați sirop de arțar, vermut, jumătate de rozmarin, jumătate de cimbru și sare și piper după gust. Se amestecă pentru a combina. Pune deoparte.
Combinați ricotta scursă, brânza de capră, oul, rozmarinul rămas și cimbru și sare și piper după gust.
Se amestecă cu o spatulă de cauciuc sau o lingură de lemn pentru a combina.
Ungeți un vas mic gratinat cu 2 lingurițe de ulei de măsline și adăugați amestec de ricotta, folosind o spatulă pentru a netezi blatul.
Stropiți cu restul de linguriță de ulei de măsline.
Așezați ricotta pe raftul superior și roșiile pe raftul inferior și coaceți până când roșiile au izbucnit și lichidul din jurul lor s-a redus la un sirop, iar amestecul de ricotta este ușor rumenit, aproximativ 40 de minute în total, rotind ambele Tigăi față în spate la jumătatea drumului prin gătit.
Scoateți brânza din cuptor și lăsați să se răcească ușor, aproximativ 5 minute. Amestecați roșiile pentru a le rupe și combinați-le cu sosul, turnați peste ricotta coaptă și serviți.