Ricotta la cuptor cu roșii prăjite cu arțar

Ricotta la cuptor cu roșii prăjite cu arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ricotta coaptă cu roșii prăjite cu arțar. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 494 calorii. Această rețetă servește 3. Această rețetă este plăcută de 156 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, frunze de rozmarin, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Ricotta la cuptor cu usturoi prăjit și roșii, Cartof Copt Cu Ricottan Și Roșii, și Penne Cu Roșii Prăjite Și Ricotta Proaspătă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați rafturile cuptorului în pozițiile medii superioare și inferioare și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați roșiile într-un vas de copt sigur pentru cuptor și adăugați sirop de arțar, vermut, jumătate de rozmarin, jumătate de cimbru și sare și piper după gust. Se amestecă pentru a combina. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
VermutVermut
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Combinați ricotta scursă, brânza de capră, oul, rozmarinul rămas și cimbru și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Se amestecă cu o spatulă de cauciuc sau o lingură de lemn pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Ungeți un vas mic gratinat cu 2 lingurițe de ulei de măsline și adăugați amestec de ricotta, folosind o spatulă pentru a netezi blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Stropiți cu restul de linguriță de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
7
Așezați ricotta pe raftul superior și roșiile pe raftul inferior și coaceți până când roșiile au izbucnit și lichidul din jurul lor s-a redus la un sirop, iar amestecul de ricotta este ușor rumenit, aproximativ 40 de minute în total, rotind ambele Tigăi față în spate la jumătatea drumului prin gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți brânza din cuptor și lăsați să se răcească ușor, aproximativ 5 minute. Amestecați roșiile pentru a le rupe și combinați-le cu sosul, turnați peste ricotta coaptă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții3
Scor De Sănătate13
Revista