Ricotta Cheesecake a lui Bobby
Această rețetă face 8 porții cu 307 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de zahăr, brânză ricotta parțial degresată, biscuiți graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 13 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ricotta Cheesecake, Ricotta Cheesecake, și Ricotta Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați biscuiții graham într-un robot de bucătărie și pulsați până se formează firimituri fine.
Adăugați untul și pulsul din nou pentru a combina.
Transferați în partea de jos a unei tigaie cu formă de arc de 8 inci și apăsați pe fundul tigaiei.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute.
Pentru umplutură: bateți împreună crema de brânză și ricotta cu un mixer electric.
Adăugați zahărul, vanilia și oul și bateți până se amestecă bine.
Se toarnă amestecul în crusta pregătită.
Așezați pe o foaie de copt și coaceți până când centrul este setat și marginile sunt aurii, 25 până la 30 de minute.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, apoi se dă la frigider peste noapte.
Când este gata de servit, feliați și acoperiți cu un praf de pudră de cacao și căpșunile feliate.