Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ribollita con Verdure. O porție conține 598 calorii, 33g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți pancetta, dovlecei slabi, rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Ribollita Con Verdure, Supă Toscană (Ribollita Con Verdure) Rachael Ray, și Verdure Al Forno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală de supă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ulei și pancetta sau slănină și faceți 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Se adaugă rozmarinul, usturoiul, 3/4 din ceapă, morcovii și dovleceii și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Sotati legumele 7-8 minute, apoi adaugati vin si deglazati oala. Se amestecă roșiile și bulionul și se aduce focul. Când supa fierbe, reduceți la foc mic și amestecați pâinea și fasolea. Îngrămădiți verdeața în oală și ofiliți-le în supă. Fierbeți ribollita timp de 5 până la 10 minute, amestecând supa pe măsură ce fierbe până se îngroașă până la o consistență densă de tocană. O lingură de lemn ar trebui să poată sta în poziție verticală în oală. Opriți focul, reglați condimentele și găleți în boluri puțin adânci. Se acoperă cu brânză rasă, un strop suplimentar de ulei de măsline extravirgin și o lingură de ceapă crudă tocată mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Verzii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, Opționale
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire