Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ribollita con Verdure. O porție conține 598 calorii, 33g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți pancetta, dovlecei slabi, rozmarin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Ribollita Con Verdure, Supă Toscană (Ribollita Con Verdure) Rachael Ray, și Verdure Al Forno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală de supă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ulei și pancetta sau slănină și faceți 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se adaugă rozmarinul, usturoiul, 3/4 din ceapă, morcovii și dovleceii și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Sotati legumele 7-8 minute, apoi adaugati vin si deglazati oala. Se amestecă roșiile și bulionul și se aduce focul. Când supa fierbe, reduceți la foc mic și amestecați pâinea și fasolea. Îngrămădiți verdeața în oală și ofiliți-le în supă. Fierbeți ribollita timp de 5 până la 10 minute, amestecând supa pe măsură ce fierbe până se îngroașă până la o consistență densă de tocană. O lingură de lemn ar trebui să poată sta în poziție verticală în oală. Opriți focul, reglați condimentele și găleți în boluri puțin adânci. Se acoperă cu brânză rasă, un strop suplimentar de ulei de măsline extravirgin și o lingură de ceapă crudă tocată mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Verzii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Fasole Verde, Scursă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Bomboanele Lui Peachie-o
Polonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura