Rib-ochi cu gust de bere-ceapă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rib-eyes cu gust de ceapă de bere. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 412 calorii. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de fripturi de vită, fructe de pădure, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Fripturi la grătar cu sos de ceapă și gust de ceapă, Gust De Ceapă, și Gust De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, gătiți slănina până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură. unsoare.
Reduceți căldura la mediu, adăugați ceapă și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoi, ienibahar și ienupăr și gătiți 2 minute.
Se presară făină și se amestecă pentru a se combina.
Adăugați bere și zahăr și gătiți, amestecând ocazional, până când lichidul este absorbit și ceapa este foarte fragedă, aproximativ 20 de minute.
Încălziți o tigaie cu fund greu, rezistentă la cuptor, la foc mare. Se condimentează fripturile cu sare și piper și se adaugă în tigaie. Gatiti, intorcand o data, pana se rumeneste pe ambele parti, aproximativ 3 minute in total.
Transferați tigaia în cuptor și gătiți aproximativ 5 minute (pentru mediu-rar). Se amestecă pătrunjelul și slănina în ceapă și se servește peste friptură.