Rib-Eye cu sos de mustar-bere

Nevoie de un curs principal fără gluten? Rib-Eye cu sos de tigaie cu muștar-bere ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 651 calorii, 47G de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.74 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, fripturi cu ochi de coaste, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de miel cu bere și sos de muștar, Pui ușor de tigaie cu sos de bere de muștar, și Burgeri de bere fumurii cu sos cremos de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se usucă fripturile cu prosoape de hârtie și se condimentează bine sare și piper negru proaspăt măcinat.
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă cu fund greu la foc mediu până la fumat.
Se adaugă fripturile și se rumenesc bine, netulburate, aproximativ 3 până la 4 minute. Flip și se repetă până la rumenit, aproximativ 3 minute mai mult pentru mediu-rare.
Scoateți pe o tăietură, cort cu folie și lăsați să se odihnească 5 minute.
Între timp, întoarceți tigaia la aragaz, adăugați șalotele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 1 minut. Se amestecă berea și se gătește până se reduce ușor, aproximativ 1 minut. Se amestecă orice sucuri de carne acumulate și muștar.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați untul. Rotiți tigaia pentru a topi untul sau folosiți un tel pentru a încorpora. Condimentează cu sare și piper, după gust și aranjează fripturile pe farfurii de servire.
Se toarnă sosul peste fripturi și se servește imediat.