Rhubarb Crunch

Rhubarb Crunch
Rhubarb Crunch ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 329 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr brun, zahăr, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Rhubarb Crunch, Rhubarb Crunch, și Rhubarb-Zmeură Crunch.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, ovăzul, zahărul brun, scorțișoara și untul; se amestecă până se sfărâmă. Apăsați jumătate din amestec într-un 9-in uns. tavă de copt pătrată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se presară cu rubarbă. Pentru topping, combinați zahărul și amidonul de porumb și apa până se omogenizează într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Scoateți din căldură. Amestecați vanilia și colorantul alimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4
Se toarnă peste rubarbă. Se acoperă cu amestecul rămas de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
5
Coaceți la 350 de minute pentru 50-60 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista