Rhubarb Crunch
Rhubarb Crunch ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 329 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr brun, zahăr, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Rhubarb Crunch, Rhubarb Crunch, și Rhubarb-Zmeură Crunch.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, ovăzul, zahărul brun, scorțișoara și untul; se amestecă până se sfărâmă. Apăsați jumătate din amestec într-un 9-in uns. tavă de copt pătrată.
Se presară cu rubarbă. Pentru topping, combinați zahărul și amidonul de porumb și apa până se omogenizează într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Scoateți din căldură. Amestecați vanilia și colorantul alimentar, dacă doriți.
Se toarnă peste rubarbă. Se acoperă cu amestecul rămas de firimituri.
Coaceți la 350 de minute pentru 50-60 de minute sau până la bule.