Rețetă Omurice
Nevoie de o curs principal fără gluten? Rețeta Omurice ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 1,59 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 565 calorii. Această rețetă este plăcută de 33 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de piept de pui, smântână, sos de stridii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Norecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Omurice, Omurice, și Omurice (Orez Japonez De Omletă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Marinati puiul in sosul de soia in timp ce pregatiti toate celelalte ingrediente.
Rupeți ouăle într-un bol împreună cu smântâna și sarea.
Bateți împreună până când amestecul are o culoare uniformă.
Adăugați uleiul vegetal și ceapa într-o tigaie la foc mediu-mare și sotati ceapa până când sunt fragede și abia încep să se rumenească.
Adăugați puiul și prăjiți până nu mai vedeți părți crude.
Adăugați orezul și rupeți-l cu o spatulă, astfel încât să se încălzească uniform.
Odată ce orezul a fost încălzit, adăugați ketchup-ul și sosul de stridii și amestecați până când orezul are o culoare uniformă și ketchup-ul abia începe să se caramelizeze. Condimentează cu piper negru după gust.
Pune orezul pe farfurie. Puteți folosi un castron ca matriță pentru a-i da o formă rotundă sau ovală.
Încălziți o tigaie mică antiaderentă de 8 inci la foc mediu până când este moderat fierbinte.
Adăugați untul și rotiți pentru a se topi și acoperiți tigaia uniform.
Adăugați ouăle și gătiți până când stratul inferior de ouă este setat (fundul va începe să devină opac).
Amestecați ușor ouăle, în timp ce agitați tigaia pentru a reloca oul nefiert.
Ridicați focul la mare timp de câteva secunde pentru a face oul mai ușor să alunece din tigaie (oul ar trebui să alunece ușor în jurul tigaiei atunci când este agitat).
Poziționați tigaia peste orezul Placat și glisați ușor oul din tigaie pe orez.
Se ornează cu ketchup și pătrunjel după gust.