Reteta de somon la gratar cu unt de marar este o fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 424 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Food Republic are 19 fani. Un amestec de piper, unt, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Somon la grătar cu unt de mărar, Somon la grătar cu unt de murături de mărar, și Somon la grătar cu unt de murături de mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul și curățați-l cu o perie pentru grătar. Într-un robot de bucătărie, puneți usturoiul, mărarul, 3 linguri de ulei și untul și pulsul până se combină. Pune deoparte. Frecați uleiul rămas peste fripturi și condimentați cu sare și piper. Fripturi la grătar, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6 Fripturi De 8 Uncii
Crengute De Marar Proaspat Culese
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Scoateți într-un platou și întindeți Generos amestecul de unt de mărar peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.