Rețetă De Prăjituri Cu Unt De Arahide
O porție conține 49 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Dacă 5 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., reteta de cookie-uri cu unt de arahide ar putea fi o mare fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 60. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide natural neted, zahăr, arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Rețetă De Prăjituri Cu Unt De Arahide Cu Trei Arahide, Ultima rețetă de prăjituri cu unt de arahide pe care o vei încerca vreodată, și Cookie-Uri De Ciocolată Cu Rețetă De Chipsuri De Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți alunele într-un singur strat pe o foaie de copt și prăjiți până se rumenesc, 5 până la 7 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească completely.In vasul unui robot de bucătărie, pulsează alunele și făina împreună până când sunt măcinate foarte fin.
Transferați într-un castron și amestecați praful de copt și salt.In vasul unui mixer de stand prevăzut cu accesoriul cu palete, bate untul și zahărul la viteză medie mare până când sunt bine combinate și încep să câștige volum, aproximativ 2 minute.
Adăugați untul de arahide și bateți pentru a combina la viteză medie, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați vanilia.Cu viteza mixerului scăzută, adăugați amestecul de făină-nuci și amestecați până când se combină.
Rulați aluatul în bile de mărimea nucului și transferați-le pe două foi de copt căptușite cu pergament, distanțându-le la 1 inch.
Coaceți timp de 15 până la 18 minute, rotind foile de copt la jumătatea coacerii, până când marginile fursecurilor sunt aurii.
Scoateți foile de copt din cuptor și lăsați fursecurile să se răcească complet. Repetați cu aluatul rămas. Cookie-urile se vor păstra până la 3 zile într-un recipient etanș.Variație De Susan
Înlocuiți alunele cu 2/3 cană semințe de susan, făina de ovăz cu 1 cană făină integrală de Kamut, untul de arahide cu 1/2 cană tahini. Reduceți sarea la jumătate și continuați conform instrucțiunilor.Încercați mai multe rețete de prăjituri pe Food Republic: rețetă de prăjituri cu aluat de ciocolată triplă sărată
Singura Rețetă De Prăjituri Snickerdoodle Pe Care Trebuie Să O Cunoașteți
Mini Rețetă De Fursecuri Alb-Negru