Rețetă De Potpies De Năut

Rețetă De Potpies De Năut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rețeta de Potpies de naut. Această rețetă servește 4. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 508 calorii, 14g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi maro hash, sare, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă De Oală Fierbinte De Năut, Rețetă De Salată De Năut, și Rețetă De Salată De Năut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Călește ceapa în unt într-o cratiță mare până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Adăugați treptat bulion; aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3
Se amestecă legumele, fasolea garbanzo, cartofii, smântâna și condimentul Italian. Împărțiți amestecul între patru unse 10-oz. ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Desfaceți patiseria; împărțiți în patru porții.
5
Întindeți fiecare porție pentru a se potrivi cu ramekins; așezați patiseria peste umplutură. Tăiați, sigilați și marginile flautului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Tăiați fante în patiserie.
7
Așezați ramekins pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Se coace la 400 de euro timp de 25-30 de minute sau până când produsele de patiserie se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista