Rețetă De Pește Tikka Kebab

Rețetă De Pește Tikka Kebab
Rețeta de pește Tikka Kebab rețetă ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 20 minute. O porție conține 317 calorii, 36g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 45 și costă 7,15 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de chimen măcinat, chilis de pasăre, chilis de pasăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pasta de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Ananas Caramelizat Macadamia Nucă De Cocos Desert Congelat ca desert. Acesta este adus la tine de Food Republic. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tikka de pește , cum se face tikkan de pește în cuptor, Rețetă Tikka de somon (cu iaurt de castraveți), și Rețetă De Plăcintă Cu Pește.

Instrucțiuni

1
Notă: iaurtul necesită o pregătire în avans de 12 ore, așa că începeți cu o zi înainte de a intenționa să serviți
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
2
Așezați iaurtul în pânză de brânză și suspendați peste castron; refrigerați peste noapte. Apăsați și aruncați lichidul; cașul de iaurt rămas trebuie să fie umed și solid.Frământați iaurtul și brânza într-un paste.In un robot de bucătărie, amestecați cilantro și chilis într-un paste.In într-un castron, adăugați amestecul de iaurt/brânză, condimente măcinate, ghimbir, usturoi, suc de lămâie, coriandru și pastă de chili și ulei, amestecați și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați pește și marinați la frigider timp de 3 ore.Preîncălziți grătarul timp de 15 minute, apoi coborâți la flacără medie.Condimentați grătarul cu o cârpă ușor unsă.Pește la grătar timp de 3-4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Ingrediente

5chilis de pasăre verde, amestecat într-o pastăchilis de pasăre verde, amestecat într-o pastă451 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentechilis de pasăre verde, amestecat într-o pastăchilis de pasăre verde, amestecat într-o pastă57ardei habeneroBrânză Amul (o marcă populară indiană de brânză Cheddar procesată vegetariană)Brânză Amul (o marcă populară indiană de brânză Cheddar procesată vegetariană)28ardei habenerocilantro, amestecat într-o pastăcilantro, amestecat într-o pastă451 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentecilantro, amestecat într-o pastăcilantro, amestecat într-o pastă1parmezan ras2-3 linguri patrunjel tocat2-3 linguri patrunjel tocat451 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente2-3 linguri patrunjel tocat2-3 linguri patrunjel tocat1parmezan raspastă de ghimbirpastă de ghimbir451 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentepastă de ghimbirpastă de ghimbir1Oreos dublu umplutchimen măcinatchimen măcinat451 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentechimen măcinatchimen măcinat1Oreos dublu umplutfenicul măcinatfenicul măcinat451 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentefenicul măcinatfenicul măcinat14ardei habeneroavocado Hass ușor piureavocado Hass ușor piure451 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteavocado Hass ușor piureavocado Hass ușor piure907ardei habeneromahi mahimahi mahi451 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentemahi mahimahi mahi28ardei habenerouleiulei451 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteuleiulei1cp. legume (de exemplu, spanac)plus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață451 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteplus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață451 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentesare dupa gustsare dupa gust4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/4 cană de iaurt cu căpșuni1/4 cană de iaurt cu căpșuni451 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente1/4 cană de iaurt cu căpșuni1/4 cană de iaurt cu căpșuni

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În20 m.
Porții45
Scor De Sănătate24
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista