Rețetă De Pește Tikka Kebab

Rețetă De Pește Tikka Kebab
Rețeta de pește Tikka Kebab rețetă ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 20 minute. O porție conține 317 calorii, 36g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 45 și costă 7,15 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de chimen măcinat, chilis de pasăre, chilis de pasăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pasta de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Ananas Caramelizat Macadamia Nucă De Cocos Desert Congelat ca desert. Acesta este adus la tine de Food Republic. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tikka de pește , cum se face tikkan de pește în cuptor, Rețetă Tikka de somon (cu iaurt de castraveți), și Rețetă De Plăcintă Cu Pește.

Instrucțiuni

1
Notă: iaurtul necesită o pregătire în avans de 12 ore, așa că începeți cu o zi înainte de a intenționa să serviți
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
2
Așezați iaurtul în pânză de brânză și suspendați peste castron; refrigerați peste noapte. Apăsați și aruncați lichidul; cașul de iaurt rămas trebuie să fie umed și solid.Frământați iaurtul și brânza într-un paste.In un robot de bucătărie, amestecați cilantro și chilis într-un paste.In într-un castron, adăugați amestecul de iaurt/brânză, condimente măcinate, ghimbir, usturoi, suc de lămâie, coriandru și pastă de chili și ulei, amestecați și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați pește și marinați la frigider timp de 3 ore.Preîncălziți grătarul timp de 15 minute, apoi coborâți la flacără medie.Condimentați grătarul cu o cârpă ușor unsă.Pește la grătar timp de 3-4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În20 m.
Porții45
Scor De Sănătate24
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista