Rețetă De Kebab De Somon Cu Sos De Coriandru

Rețetă De Kebab De Somon Cu Sos De Coriandru
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Rețeta de kebab de somon cu sos de coriandru ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 398 calorii. Pentru $ 4.33 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 87 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de nuci de pin, sare și piper kosher, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Kebab De Tofu Cu Sos De Coriandru, Kebab de friptură și cartofi cu sos cremos de coriandru pentru doi, și Kebab de vită în stil Indian cu sos de coriandru.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții4
Scor De Sănătate86
Revista