Rețetă de biban de mare aburit (în stil thailandez)

Rețetă de biban de mare aburit (în stil thailandez)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rețeta de biban de mare aburit (în stil thailandez). Această rețetă servește 7. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 343 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 141 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de orez basmati, ardei iute, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Biban De Mare Aburit, Stil Cantonez, Bas aburit în stil chinezesc, și Bas negru aburit cu Pesto în stil Sicilian.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În39 m.
Porții7
Scor De Sănătate30
Revista