Revendicați Brioșele Cu Tărâțe Jumper

Revendicați Brioșele Cu Tărâțe Jumper
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Revendicați brioșele cu tărâțe Jumper ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 205 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați melasă, praf de copt, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 38 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Revendicați Coastele Jumperului, Briose Cu Tărâțe De Scorțișoară De Mere / Aluat De Brioșe Super Bran, și Post Raisin Bran Sos De Mere Bran Cereale Briose.

Instrucțiuni

1
Distribuiți aproximativ 1 lingură de glazură pe partea inferioară și laterală a 12 cutii de briose cu perie de patiserie — am sărit peste acest pas și am pulverizat doar 12 căni de briose cu spray de gătit. Cred că dacă folosești glazura, servești brioșele cu susul în jos? Nu sunt sigur, dar punerea glazurii în formele de briose este un pas interesant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
2
Combinați făina, tărâțele, laptele praf, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă bine și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Lapte PrafLapte Praf
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
BranBran
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se amestecă împreună zahărul brun, siropul de porumb întunecat, melasa, uleiul și oul într-un castron separat până se omogenizează bine.Stafide de piure și coajă de portocală cu apă în blender sau robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb închisSirop De Porumb închis
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați la ingredientele lichide.Se amestecă ingredientele lichide în ingrediente uscate până se umezesc.Umpleți cutii de briose 2/3 pline (am umplut-o pe a mea aproape până la margine și asta a fost o greșeală. Jantele se întind) și se coace la 350 de grade timp de 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă iese curată.Răsturnați imediat pe folie sau hârtie de ceară pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista