Restaurantul Salamander ' s Maki Rolls

Restaurantul Salamander ' s Maki Rolls
Restaurantul Salamander ' s Maki Rolls este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 45 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 168 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de vindecat, apă, wasabi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri De Grădină Maki, Teriyaki-Rulouri De Midii Maki, și DESERT MAKI-RULOURI DE CIOCOLATĂ pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți garnituri. Când orezul este răcit, rulați în nori cât mai strâns posibil folosind interesant
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
2
combinații de garnituri în interior. Însoțiți cu Gari, wasabi și maioneză picantă
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
WasabiWasabi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții45
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista