Reperat Dick

Reperat Dick
Nevoie de o garnitură vegetariană? Pula reperată ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 265 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână aluat de patiserie, coacăze și stafide aurii, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Reperat Dick, Reperat Dick, și Pămpălău! Budincă Tradițională Britanică Cu Burete De Fructe Aburite.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare și grea (cel puțin 8 inci pe 6 inci adâncime, cu un capac etanș) cu 1 1/2 inci apă. Faceți o platformă pentru budincă setând tăietori de prăjituri metalice sau inele de braconaj de ouă în fundul oalei. Frământați fructele și coaja în aluat și formați aluatul într-o bilă. Puneți în formă de budincă bine unsă și aplatizați blatul. Acoperiți aluatul cu o rundă de hârtie de ceară unsă cu unt, cu partea untă în jos și acoperiți partea superioară a matriței cu folie rezistentă, sertizând strâns în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
FructeFructe
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Aduceți apa în oală la fierbere și puneți mucegaiul pe platformă. Budinca de aburi, acoperită, peste apă fierbinte 1 1/2 până la 2 ore (adăugați mai multă apă clocotită în oală, dacă este necesar), sau până devine aurie și umflată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați budinca în matriță într-un raft și lăsați să stea 5 minute. Aruncați folia și hârtia de ceară și rulați un cuțit subțire în jurul marginii budincii. Inversați o farfurie peste mucegai, apoi inversați budinca pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Serviți imediat cu sos de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SosSos
1
Tăiați grosolan orice bucăți mari de fructe uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista