Remoulade cremă de rădăcină de țelină cu nuci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Remoulada cremoasă de rădăcină de țelină cu nuci. Această rețetă servește 10 și costă 1,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 139 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vinetă de vin, nuci, curenți și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați C. C.-rave R. C. M. (rădăcină de țelină R. C. M.), Radacina De Telina R. C. M. Roxana, și Remouladă De Rădăcină De Țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit mare și greu de bucătari tăiați partea superioară și inferioară a rădăcinii de țelină. Apoi folosiți un cuțit robust pentru a îndepărta pielea. Fii puțin agresiv în peeling. Apoi, utilizați o mandolină sau un cuțit de bucătari tăiați rădăcina de țelină în chibrituri de 1/8 inch. Rezultatul final ar trebui să fie de aproximativ 1 kilogram.
Se combină CR aproxormme fra fra, vinaigrette și suc de lămâie într-un bol mediu de amestecare; se amestecă până se încorporează bine.
Adăugați rădăcina de țelină, țelina, nucile, coacăzele și pătrunjelul. Aruncați ingredientele împreună până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați cu două până la opt ore înainte de servire.