Remake direcții pentru sigur.JELL fierte gem sau jeleu

Remake direcții pentru sigur.JELL fierte gem sau jeleu
Remake direcții pentru sigur.Jeleul sau jeleul gătit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete condimentate. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 1201 calorii. Pentru $ 6.56 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pectină de fructe, apă, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Sigur.JELL jalape o Jelly, Sigur.JELL jeleu de soc, și Furr ' s Fruit Punch Jell-O Salad – faceți o salată răcoritoare Jell - O adăugând câteva ingrediente extran.

Instrucțiuni

1
Pregătiți borcanul: spălați un borcan cu jumătate de halbă și înșurubați banda în apă fierbinte cu săpun; clătiți cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2
Se toarnă apă clocotită peste un capac plat în cratiță de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Scurgeți bine înainte de umplere.
5
Pregătiți amestecul de pectină: adăugați treptat pectină în apă în mici (1-qt.) cratiță, amestecând constant. Se aduce la fierbere la foc mediu; se fierbe 2 min., amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Scoateți din căldură.
7
Pregătiți un lot de încercare: măsurați gemul sau jeleul, zahărul și 1 lingură. din amestecul de pectină în mici (1-qt.) cratiță. Aduceți amestecul la fierbere completă (o fierbere care nu se oprește din barbotare atunci când este agitată) la foc mare, amestecând constant. Se fierbe 30 sec.; amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
JeleuJeleu
ZahărZahăr
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Scoateți din căldură. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal. Se toarnă imediat în borcan sterilizat. Acoperiți și lăsați să stea până la 24 de ore pentru a verifica setul de gem sau jeleu. Între timp, păstrați amestecul de pectină rămas în frigider. Depozitați borcanul de gem sau jeleu din lotul de încercare în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
JeleuJeleu
GemGem
9
Pregătiți restul lotului: dacă lotul de probă se stabilește în mod satisfăcător, pregătiți restul lotului în 6 - până la 8-qt. stockpot, refacând nu mai mult de 8 căni de gem sau jeleu la un moment dat și folosind aceleași instrucțiuni ca și pentru lotul de încercare cu măsurile enumerate mai sus de zahăr și pectină pentru fiecare 1 cană de gem sau jeleu. Polonic în borcane sterilizate, de umplere la termen de 1/4 inch de topuri. Ștergeți jantele și firele de borcan. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
JeleuJeleu
ZahărZahăr
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
PolonicPolonic
10
Borcane de proces: aduceți canner cu apă clocotită, pe jumătate plin cu apă, la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
11
Așezați borcane pe raft ridicat în canner. Rack inferior în canner. (Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
12
Adăugați apă clocotită, dacă este necesar.) Capac; aduceți apa la fierbere blândă. Proces 5 min. pentru jeleu; 10 min. pentru gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
ApăApă
GemGem
13
Scoateți borcane și locul în poziție verticală pe prosop să se răcească complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacelor cu degetul. (În cazul în care capacul arcuri înapoi, capacul nu este sigilat și refrigerare este necesar.) Aruncați orice amestec de pectină rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții1
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista