Regal Discovery Tour cu maestrul bucătar de top Marcus Samuelsson (Plus Chef Samuelsson pentru creveți și crupe roșii)

Regal Discovery Tour cu maestrul bucătar de top Marcus Samuelsson (Plus Chef Samuelsson pentru creveți și crupe roșii)
Regal Discovery Tour cu maestrul bucătar de top Marcus Samuelsson (Plus Chef Samuelsson pentru creveți și crupe roșii) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 784 calorii, 17g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați o nouă masă americană" de marcus samuelsson, expert în mixologie michael, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea de masă, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată Plus Roundup Cu Banane Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Chiftele suedeze ale lui Marcus Samuelsson, Chef Marcus ' Mac și verdeață, și Iron Chef chinez-Chef Chen ' s Mapo Tofu.

Instrucțiuni

1
Chef Marcus Samuelsson
2
Sâmbătă, am avut privilegiul de a participa la Buick Regal Discovery Tour la Hotelul SLS, sponsorizat de revistele Food & Wine și Travel + Leisure. Los Angeles a fost ultima oprire a turneului de fond, care a început în Chicago și a lovit orașe, inclusiv Orlando, Dallas și Cincinnati. Cred că au păstrat cel mai bun pentru final!Stopul nostru a prezentat vorbitori invitați, inclusiv Jorge A. Chicas, bucătarul executiv al bazarului de Jose Andres (unul dintre restaurantele mele preferate din LA), expertul în mixologie Michael Green, guru-ul alimentelor rutiere Michael Stern și maestrul bucătar de top Marcus Samuelsson.Măslinele lichide ale Bazarului
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
După testul de conducere a unui Buick Regal din 2011 (nu este o modalitate proastă de a începe o dimineață rece din Los Angeles-mașina are chiar încălzitoare de scaune!), grupul meu a intrat într-o sală de conferințe, unde am fost întâmpinați de Chef Chicas, sous chef-ul său și de o masă plină de delicii gastronomice moleculare.Chef Chicas ne-a arătat cum să facem frigarui de roșii și pepene verde, a demonstrat tehnica faimoaselor măsline lichide ale Bazarului (suc de măsline încapsulat care îți explodează în gură) și a trecut în jurul măslinelor lichide pentru a le gusta. De asemenea, a răspuns la întrebări și a vorbit pe larg despre noua sală de degustare de lux a Bazarului, Saam, pe care abia aștept să o încerc în noul an.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Expert În Mixologie Michael Green
5
În continuare, am fost întâmpinați cu entuziasm de expertul în mixologie Michael Green, care a demonstrat cum să facem un cocktail Ginger Gin Sour (am amestecat versiunea mocktail, dar ni s-a promis adevărata afacere mai târziu în cursul zilei pentru a sorbi pentru prezentarea lui Marcus Samuelsson). Nu numai că Michael a lucrat în cameră ca un profesionist, dar a demonstrat o profunzime uluitoare de cunoștințe despre orice, de la băuturile perfecte pentru a servi pentru brunch-ul de vacanță (vin cu conținut scăzut de alcool, cum ar fi cocktailurile Riesling sau Prosecco), până la împerecherile perfecte de vin, la instrumentele esențiale de bar. Apoi, am pornit la drum (metaforic) cu pasionatul de mâncare rutieră Michael Stern, care scrie minunatul site Road Food. El a vorbit despre cel mai bun mod de a găsi mâncare grozavă (indiciu-rostogoliți-vă ferestrele și folosiți-vă nasul), scufundările sale preferate la grătar și masa sa recentă la Phillippe the Original din Centrul orașului L. A. (citiți recenzia sa aici). Data viitoare când plănuiesc o călătorie rutieră, voi folosi site-ul său web pentru a găsi locuri minunate pentru a opri pentru grub pe parcurs.Chef Marcus Samuelsson
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
Cocktail Fără AlcoolCocktail Fără Alcool
ProseccoProsecco
RieslingRiesling
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
GinGin
6
Extravaganța foodie s-a încheiat cu demonstrația de gătit a bucătarului Marcus Sameulsson. Ni s-a înmânat cocktailul Ginger Gin Sour al lui Michael Green, plin de gin de data aceasta și am inaugurat o conferință mare. În secunda în care am intrat în cameră, am fost uimit de mirosurile delicioase emanate de pe scenă-parfumate și puternice, sugerând condimente puternice și profiluri complexe de arome.După ce ne-am așezat, ni s-au servit boluri fierbinți cu versiunea bucătarului Samuelsson de creveți și crupe roșii (rețeta de mai jos). Mâncarea savuroasă a fost ambalată cu arome (picante, dulci, umami) și texturi (crupe, creveți, roșii). Nu e de mirare că a câștigat Top Chef Masters-abia aștept să încerc să fac această rețetă acasă.Chef Samuelsson a răspuns la o serie de întrebări din partea publicului, oferind sfaturi cu privire la condimentele și vasele esențiale din dulap, epilând poetic despre superioritatea piețelor fermierilor din California (îmi pare rău Newyorkezii!), și complimentând masa pe care a avut-o aseară la Animal (interesant, ultima dată când am luat masa acolo, bucătarul Samuelsson a mâncat la masa de lângă mine cu colegii Maeștri Jonathan Waxman și Rick Moonen-recenzia și pozele mele aici)."Noua masă americană" de Marcus Samuelsson
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
GinGin
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Evenimentul s-a încheiat cu noi primind noua carte de bucate a bucătarului Samuelsson, New American Table, ca cadou de despărțire. Mormântul gros este plin de rețete interesante pe care abia aștept să le încerc acasă. Am atârnat chiar și după eveniment pentru ca cartea mea să fie semnată de un bucătar Samuelsson foarte grațios și zâmbitor.Vă mulțumim pentru Buick, Food & Wine, Travel + Leisure și tuturor celor care au lucrat la eveniment pentru a face o astfel de ocazie foodie fantastic.Creveții și crupele roșii ale bucătarului Marcus Samuelsson
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Servește 4 persoane
9
Timp de gătit: aproximativ 30 de minute
10
Rețetă De Imprimare
11
Ingrediente1 ceapa rosie, tocata marunt4 catei de usturoi, tocata1 lingurita praf de boia1 lingurita praf de chili1 / 2 cana ulei de masline1 cana grits1 frunze de bay1 cana conserve rosii zdrobite1 cana porumb1 / 2 cana vin alb3 cani apassuc din 2 lemone12 creveți U-12, curățați și de-vene1 lingură pătrunjel tocat1 tabellingura cilantrosalt tocat și piper8 roșii cherry, înjumătățite
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
12
Adăugați ceapa, usturoiul, jumătate din condimentele uscate și jumătate din uleiul de măsline într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Se adaugă grăsimile și frunza de dafin, se sotează 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
14
Adăugați Roșia conservată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De RoșiiConserve De Roșii
15
Adăugați porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
16
Adăugați jumătate de vin alb și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
17
Lăsați să fiarbă timp de 25 de minute. Într-un castron, adăugați jumătate din sucul de lămâie, o lingură de ulei de măsline, condimentele rămase și creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
18
Să stea timp de 15 minutes.In o tigaie, sotati crevetii si usturoiul ramas la foc mare timp de 3 minute. Aruncați sucul de lămâie rămas, vinul alb rămas, pătrunjelul tocat și coriandrul tocat. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
19
Adăugați roșii cherry și serve.To serviți, așezați 2 linguri de grâu într-un castron. Se acoperă cu 3 creveți pe bol.Galerie foto: bucătarul executiv al bazarului, Jorge Chicas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
20
Chef Chicas Făcând Frigarui De Pepene Verde
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
21
Măsline lichide în ulei de măsline măsline"vechi"
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
22
Ingrediente pentru măsline lichide
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
23
Ginger Gin Acru "Mocktail"
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cocktail Fără AlcoolCocktail Fără Alcool
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
GinGin

Ingrediente

1Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriconserve de roșii zdrobiteconserve de roșii zdrobite8roșii cherry, înjumătățiteroșii cherry, înjumătățite11 kilogram de dovlecel,1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1tabelspoon coriandru tocattabelspoon coriandru tocat30Timp de gătit: aproximativ minuteTimp de gătit: aproximativ minute2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 linguriță de sare condimentată McCormick® Season-All®1 linguriță de sare condimentată McCormick® Season-All®4căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 uncii Cheddar mărunțit2 uncii Cheddar mărunțit4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCreveții și crupele roșii ale bucătarului Marcus SamuelssonCreveții și crupele roșii ale bucătarului Marcus Samuelsson2suc de lămâisuc de lămâi1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMăslinele lichide ale BazaruluiMăslinele lichide ale Bazarului11 kilogram de dovlecel,paprika pulberepaprika pulbere1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)pătrunjel tocatpătrunjel tocat4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăRețetă De ImprimareRețetă De Imprimare1ceapa rosie, tocata maruntceapa rosie, tocata marunt4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată1 cană de orez sălbatic, clătit bine1 cană de orez sălbatic, clătit bine12Creveți U-12, decojiți și demenațiCreveți U-12, decojiți și demenați4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăNoua masă americanăNoua masă americană" de Marcus Samuelsson7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățimepaste paccheri (tub mare) de aproximativ 2,5 inci lungime pe 2 inci lățime1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).1 amestec de risotto ambalat (cutie de 14 uncii).4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăChef Marcus SamuelssonChef Marcus Samuelsson4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăExpert În Mixologie Michael GreenExpert În Mixologie Michael Green4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăVă mulțumim pentru Buick, Food & Wine, Travel + Leisure și tuturor celor care au lucrat la eveniment pentru a face o astfel de ocazie foodie fantasticVă mulțumim pentru Buick, Food & Wine, Travel + Leisure și tuturor celor care au lucrat la eveniment pentru a face o astfel de ocazie foodie fantastic

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca RELAX Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
RELAX Riesling
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista