Regal Discovery Tour cu maestrul bucătar de top Marcus Samuelsson (Plus Chef Samuelsson pentru creveți și crupe roșii)
Regal Discovery Tour cu maestrul bucătar de top Marcus Samuelsson (Plus Chef Samuelsson pentru creveți și crupe roșii) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 784 calorii, 17g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați o nouă masă americană" de marcus samuelsson, expert în mixologie michael, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea de masă, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată Plus Roundup Cu Banane Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Chiftele suedeze ale lui Marcus Samuelsson, Chef Marcus ' Mac și verdeață, și Iron Chef chinez-Chef Chen ' s Mapo Tofu.
Instrucțiuni
1
Chef Marcus Samuelsson
2
Sâmbătă, am avut privilegiul de a participa la Buick Regal Discovery Tour la Hotelul SLS, sponsorizat de revistele Food & Wine și Travel + Leisure. Los Angeles a fost ultima oprire a turneului de fond, care a început în Chicago și a lovit orașe, inclusiv Orlando, Dallas și Cincinnati. Cred că au păstrat cel mai bun pentru final!Stopul nostru a prezentat vorbitori invitați, inclusiv Jorge A. Chicas, bucătarul executiv al bazarului de Jose Andres (unul dintre restaurantele mele preferate din LA), expertul în mixologie Michael Green, guru-ul alimentelor rutiere Michael Stern și maestrul bucătar de top Marcus Samuelsson.Măslinele lichide ale Bazarului
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
După testul de conducere a unui Buick Regal din 2011 (nu este o modalitate proastă de a începe o dimineață rece din Los Angeles-mașina are chiar încălzitoare de scaune!), grupul meu a intrat într-o sală de conferințe, unde am fost întâmpinați de Chef Chicas, sous chef-ul său și de o masă plină de delicii gastronomice moleculare.Chef Chicas ne-a arătat cum să facem frigarui de roșii și pepene verde, a demonstrat tehnica faimoaselor măsline lichide ale Bazarului (suc de măsline încapsulat care îți explodează în gură) și a trecut în jurul măslinelor lichide pentru a le gusta. De asemenea, a răspuns la întrebări și a vorbit pe larg despre noua sală de degustare de lux a Bazarului, Saam, pe care abia aștept să o încerc în noul an.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Verde
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Expert În Mixologie Michael Green
5
În continuare, am fost întâmpinați cu entuziasm de expertul în mixologie Michael Green, care a demonstrat cum să facem un cocktail Ginger Gin Sour (am amestecat versiunea mocktail, dar ni s-a promis adevărata afacere mai târziu în cursul zilei pentru a sorbi pentru prezentarea lui Marcus Samuelsson). Nu numai că Michael a lucrat în cameră ca un profesionist, dar a demonstrat o profunzime uluitoare de cunoștințe despre orice, de la băuturile perfecte pentru a servi pentru brunch-ul de vacanță (vin cu conținut scăzut de alcool, cum ar fi cocktailurile Riesling sau Prosecco), până la împerecherile perfecte de vin, la instrumentele esențiale de bar. Apoi, am pornit la drum (metaforic) cu pasionatul de mâncare rutieră Michael Stern, care scrie minunatul site Road Food. El a vorbit despre cel mai bun mod de a găsi mâncare grozavă (indiciu-rostogoliți-vă ferestrele și folosiți-vă nasul), scufundările sale preferate la grătar și masa sa recentă la Phillippe the Original din Centrul orașului L. A. (citiți recenzia sa aici). Data viitoare când plănuiesc o călătorie rutieră, voi folosi site-ul său web pentru a găsi locuri minunate pentru a opri pentru grub pe parcurs.Chef Marcus Samuelsson
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alcool
Cocktail Fără Alcool
Prosecco
Riesling
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Drajeuri Perle Albe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Gin
6
Extravaganța foodie s-a încheiat cu demonstrația de gătit a bucătarului Marcus Sameulsson. Ni s-a înmânat cocktailul Ginger Gin Sour al lui Michael Green, plin de gin de data aceasta și am inaugurat o conferință mare. În secunda în care am intrat în cameră, am fost uimit de mirosurile delicioase emanate de pe scenă-parfumate și puternice, sugerând condimente puternice și profiluri complexe de arome.După ce ne-am așezat, ni s-au servit boluri fierbinți cu versiunea bucătarului Samuelsson de creveți și crupe roșii (rețeta de mai jos). Mâncarea savuroasă a fost ambalată cu arome (picante, dulci, umami) și texturi (crupe, creveți, roșii). Nu e de mirare că a câștigat Top Chef Masters-abia aștept să încerc să fac această rețetă acasă.Chef Samuelsson a răspuns la o serie de întrebări din partea publicului, oferind sfaturi cu privire la condimentele și vasele esențiale din dulap, epilând poetic despre superioritatea piețelor fermierilor din California (îmi pare rău Newyorkezii!), și complimentând masa pe care a avut-o aseară la Animal (interesant, ultima dată când am luat masa acolo, bucătarul Samuelsson a mâncat la masa de lângă mine cu colegii Maeștri Jonathan Waxman și Rick Moonen-recenzia și pozele mele aici)."Noua masă americană" de Marcus Samuelsson
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Uncii Cheddar Mărunțit
Gin
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Evenimentul s-a încheiat cu noi primind noua carte de bucate a bucătarului Samuelsson, New American Table, ca cadou de despărțire. Mormântul gros este plin de rețete interesante pe care abia aștept să le încerc acasă. Am atârnat chiar și după eveniment pentru ca cartea mea să fie semnată de un bucătar Samuelsson foarte grațios și zâmbitor.Vă mulțumim pentru Buick, Food & Wine, Travel + Leisure și tuturor celor care au lucrat la eveniment pentru a face o astfel de ocazie foodie fantastic.Creveții și crupele roșii ale bucătarului Marcus Samuelsson
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
2 Uncii Cheddar Mărunțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Servește 4 persoane
9
Timp de gătit: aproximativ 30 de minute
10
Rețetă De Imprimare
11
Ingrediente1 ceapa rosie, tocata marunt4 catei de usturoi, tocata1 lingurita praf de boia1 lingurita praf de chili1 / 2 cana ulei de masline1 cana grits1 frunze de bay1 cana conserve rosii zdrobite1 cana porumb1 / 2 cana vin alb3 cani apassuc din 2 lemone12 creveți U-12, curățați și de-vene1 lingură pătrunjel tocat1 tabellingura cilantrosalt tocat și piper8 roșii cherry, înjumătățite
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
12
Adăugați ceapa, usturoiul, jumătate din condimentele uscate și jumătate din uleiul de măsline într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Se adaugă grăsimile și frunza de dafin, se sotează 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
2 Uncii Cheddar Mărunțit
14
Adăugați Roșia conservată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Roșii
15
Adăugați porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
16
Adăugați jumătate de vin alb și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
17
Lăsați să fiarbă timp de 25 de minute. Într-un castron, adăugați jumătate din sucul de lămâie, o lingură de ulei de măsline, condimentele rămase și creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
18
Să stea timp de 15 minutes.In o tigaie, sotati crevetii si usturoiul ramas la foc mare timp de 3 minute. Aruncați sucul de lămâie rămas, vinul alb rămas, pătrunjelul tocat și coriandrul tocat. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
19
Adăugați roșii cherry și serve.To serviți, așezați 2 linguri de grâu într-un castron. Se acoperă cu 3 creveți pe bol.Galerie foto: bucătarul executiv al bazarului, Jorge Chicas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
20
Chef Chicas Făcând Frigarui De Pepene Verde
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
21
Măsline lichide în ulei de măsline măsline"vechi"
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca RELAX Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.