Refrigerate Supa de Rosii cu Tarhon crème fraîche

Refrigerate Supa de Rosii cu Tarhon crème fraîche
Supa de rosii refrigerate cu tarhon CR fra fără gluten și vegetarian supă. O porție conține 274 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de oțet de vin, sare și piper kosher, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Refrigerate Supa de Rosii cu Tarhon Crème Fraîche, Supă răcită de porumb și raci cu Creme Fraiche și arpagic, și Suc de fructe galben refrigerate și supă de praz cu coriandru si lamaie Cr fra fra fra fra pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lucrând într-un blender în 2 loturi, curățați roșiile cu bulionul de legume, uleiul de măsline, pasta de roșii, oțetul de vin roșu și zahărul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Bulion De LegumeBulion De Legume
Pasta De TomatePasta De Tomate
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se transferă într-un castron, se condimentează cu sare și piper și se dă la frigider până se răcește, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron mic, amestecați crme frache cu tarhonul tocat și condimentați cu piper. Puneți supa în boluri. Se acoperă cu o păpușă de crme frache, se ornează cu frunzele de tarhon și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TarhonTarhon
PiperPiper
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista