Reducerea Balsamică
Reducerea balsamică ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 475 calorii, 73G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 2 și costă $7.56 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, piper, ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură de prepeliță cu reducere balsamică, Caprese Flatbread cu reducere balsamică, și Friptură cu ochi de coastă au Poivre cu reducere balsamică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați bulionul și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță la foc mare. Aduceți la fierbere. Gatiti la foc mare 15-20 de minute sau pana se reduce la jumatate.
Se amestecă oțetul. Gatiti 10 minute sau pana cand amestecul s-a redus la aproximativ 1/2 cana si are consistenta unui sos usor.
Se ia de pe foc, se strecoară sosul printr-o strecurătoare cu ochiuri fine și se întoarce în tigaie.
Bateți în unt. Condimentează după gust cu sare și piper.
Notă: Dacă faceți înainte, încălziți ușor și amestecați untul chiar înainte de servire.
Chef John recomandă: vinuri roșii cu un conținut mai scăzut de taninuri, dar" fructe înainte " (adică fructul este unul dintre primele elemente pe care le gustați), pentru a spori sfecla. Deși produce vinuri albe remarcabile, el spune că peștele bogat și gras la grătar, cum ar fi somonul, sunt folii perfecte pentru roșii. Soiurile sale preferate cu acest fel de mâncare sunt Pinot Noir sau, pentru ceva diferit, o Grenache Franceză sau o Garnacha spaniolă.