Reducerea Balsamică

Reducerea Balsamică
Reducerea balsamică ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 475 calorii, 73G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 2 și costă $7.56 pe portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, piper, ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptură de prepeliță cu reducere balsamică, Caprese Flatbread cu reducere balsamică, și Friptură cu ochi de coastă au Poivre cu reducere balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați bulionul și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță la foc mare. Aduceți la fierbere. Gatiti la foc mare 15-20 de minute sau pana se reduce la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă oțetul. Gatiti 10 minute sau pana cand amestecul s-a redus la aproximativ 1/2 cana si are consistenta unui sos usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
3
Se ia de pe foc, se strecoară sosul printr-o strecurătoare cu ochiuri fine și se întoarce în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Bateți în unt. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Notă: Dacă faceți înainte, încălziți ușor și amestecați untul chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Chef John recomandă: vinuri roșii cu un conținut mai scăzut de taninuri, dar" fructe înainte " (adică fructul este unul dintre primele elemente pe care le gustați), pentru a spori sfecla. Deși produce vinuri albe remarcabile, el spune că peștele bogat și gras la grătar, cum ar fi somonul, sunt folii perfecte pentru roșii. Soiurile sale preferate cu acest fel de mâncare sunt Pinot Noir sau, pentru ceva diferit, o Grenache Franceză sau o Garnacha spaniolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrenacheGrenache
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate63
Revista