Red Flannel Hash

Red Flannel Hash
Red Flannel Hash ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnituri. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 4 și costă 1,07 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 355 de calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. 2 persoane au fost impresionate de aceasta reteta. Un amestec de unt, sfeclă, cartofi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 56%. Încercați Red Flannel Hash, Red Flannel Hash și Red Flannel Hash pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pune cartofii într-o oală mare cu apă suficientă pentru a-i acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți și răciți.
3
Treceți cartofii și sfecla printr-un râzător sau printr-un robot de bucătărie cu accesoriu pentru răzătoare. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
RăzătoareRăzătoare
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
4
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați amestecul de cartofi și sfeclă și tamponați uniform. Se prăjește până se încălzește și se rumenește pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
6
Serviți cu mai mult unt și oțet de vin roșu, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista