Recoltați Focaccia
Recolta Focaccia ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 262 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți struguri, plus ulei de măsline suplimentar, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Recoltați Focaccia, Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, și pâine focaccia cu busuioc , cum se face pâine focaccia cu busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 3/4 cană de apă și 1/4 linguriță de drojdie într-un castron mediu.
Adăugați 1 cană plus 2 linguri de făină și bateți până se omogenizează. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 3 ore. Refrigerați starterul cel puțin 24 de ore și până la 3 zile.
Combinați starterul, 1 1/2 căni de apă și 1 linguriță de drojdie într-un castron mare de mixer rezistent prevăzut cu cârlig de aluat. Bate 1 minut.
Adăugați sare și restul de 3 3/4 căni de făină. Bate 5 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului și cârligului de aluat. Continuați să bateți până se formează aluat foarte moale, ușor lipicios, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Lăsați să stea 5 minute. Răzuiți aluatul într-un castron mare uns; acoperiți cu plastic.
Lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă fără curenți până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Combinați strugurii, 1 lingură de ulei și 1 linguriță de cimbru într-un castron mediu; aruncați pentru a acoperi. Întoarceți amestecul pe o foaie mică de copt cu margini. Prăjiți până când strugurii încep să izbucnească, aproximativ 10 minute. Se răcește complet pe foaie.
Presărați ușor foaia mare de copt cu făină de porumb. Întoarceți aluatul pe foaia pregătită. Folosind vârful degetelor înfăinate, trageți și întindeți aluatul pentru a aproxima dreptunghiul de 18x10 inci. Apăsați aluatul peste tot cu vârful degetelor pentru a gropița.
Ungeți aluatul cu ulei suplimentar.
Presărați struguri, apoi rămânând 1 linguriță de cimbru, nuci, rozmarin și coajă de lămâie.
Se presară cu zahăr brut și ușor cu piper negru crăpat grosier. Acoperiți ușor cu un prosop; lăsați să crească până când este ușor și pufos, aproximativ 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Coaceți focaccia până se rumenesc, aproximativ 25 de minute.
Transferați la bord; periați marginile cu ulei.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
* Numit și zahăr turbinado sau demerara; disponibil la magazinele de alimente naturale și la majoritatea supermarketurilor.