Recolta Friptură De Șuncă

Recolta Friptură De Șuncă
Recolta șuncă friptură ia în jurul valorii de 20 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 277 calorii, 23g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de unt de mere, suc de mere, friptură de șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru ziua valentin. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 40%. Rețete similare includ Recoltați Tigaie De Șuncă, Friptură De Șuncă, și Friptură De Șuncă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, călește ceapa și piperul în unt până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Tăiați friptura de șuncă în patru bucăți. În aceeași tigaie, șuncă maro pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De șuncăFriptură De șuncă
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Între timp, într-un castron mic, combinați amidonul de porumb și sucul de mere până se omogenizează; se toarnă peste șuncă. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa usor. Reduceți căldura; întindeți untul de mere peste șuncă. Se acoperă cu ceapă. Acoperiți și fierbeți timp de 5-7 minute sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă. 
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista