Recolta De Grădină Jambalaya
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete Creole, așa că încercați Garden Harvest Jambalayan. O porție conține 202 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Murături de recoltare a grădinii, Chili De Recoltare De Grădină, și Musaca De Recoltare De Grădină.
Instrucțiuni
Roșii de bază. Se toacă 1 roșie și se feliază cealaltă.
Tulpina, semințele și ardeiul gras tocat grosier.
Cojiți cohlrabi și tăiați-l în bucăți de 1/2 inch.
Tăiați capetele din morcovi, dovlecei și fasole.
Tăiați morcovii pe jumătate pe lungime, apoi în bucăți de 2 inci. Sferturi de dovlecel pe lungime, apoi tăiate în bucăți de 2 inci.
Tăiați fasolea în bucăți de 2 inci. Se taie ceapa.
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mediu, amestecați uleiul, ceapa și usturoiul ocazional până când ceapa este moale, aproximativ 4 minute.
Se amestecă Roșia tocată, ardeiul gras, guli-Rabe, morcovii, cayenne și piperul. Acoperiți și fierbeți, amestecând ocazional, până când guli-Rabe este abia fraged când este străpuns, aproximativ 10 minute.
Se amestecă orezul și bulionul și se aduce amestecul la fierbere la foc mare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți până când orezul este aproape fraged pentru a mușca, aproximativ 20 de minute.
Adăugați dovleceii și fasolea verde; fierbeți, acoperit, doar până când fasolea este fragedă când este străpunsă, cu 7 până la 10 minute mai mult.
Se pune lingura pe un platou și se acoperă cu roșii feliate.
Se adaugă sare după gust.