Recolta Cotlet De Porc Coace

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați recolta cotlet de porc. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 445 calorii, 40g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 82 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați Coaceți cotlet de porc All-in-One, Cotlet De Porc Coace, și Cotlet De Porc Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați tava de copt de 15x10 inci cu părțile laterale cu spray de gătit antiaderent. Într-un castron mare, combinați ulei, salvie, maghiran, amestec de usturoi-piper și sare condimentată; se amestecă bine.
Periați o parte din amestec pe ambele părți ale cotletelor de porc.
Așezați Cotletele de porc în colțurile tigaiei pulverizate.
Adăugați dovlecei, ardei gras și ceapă la amestecul rămas în castron; aruncați pentru a acoperi. Aranjați legumele în tigaie cu cotlet de porc.
Coaceți la 218°.timp de 35 până la 40 de minute sau până când Cotletele de porc nu mai sunt roz în centru și dovlecelul este fraged, întorcând cotletele și amestecând legumele o dată.