Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați recolta cotlet de porc. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 445 calorii, 40g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 82 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați Coaceți cotlet de porc All-in-One, Cotlet De Porc Coace, și Cotlet De Porc Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați tava de copt de 15x10 inci cu părțile laterale cu spray de gătit antiaderent. Într-un castron mare, combinați ulei, salvie, maghiran, amestec de usturoi-piper și sare condimentată; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Sare Condimentată
Maghiran
Usturoi
Piper
1/2 Crenguță Rozmarin
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
Cuptor
2
Periați o parte din amestec pe ambele părți ale cotletelor de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
3
Așezați Cotletele de porc în colțurile tigaiei pulverizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați dovlecei, ardei gras și ceapă la amestecul rămas în castron; aruncați pentru a acoperi. Aranjați legumele în tigaie cu cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Cotlet De Porc
Legume
Suc De Fructe
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
5
Coaceți la 218°.timp de 35 până la 40 de minute sau până când Cotletele de porc nu mai sunt roz în centru și dovlecelul este fraged, întorcând cotletele și amestecând legumele o dată.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.