Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați recolta Butternut & porc Stew. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 239 calorii. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.22 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 50 de minute. Un amestec de friptură de umăr de porc, ulei de canolan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tocană De Porc Cu Recoltă Lentă, Slow Cooker Toamna Recolta Tocană De Porc, și Tocană de dovleac de porc și Butternut.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați 1/3 cană de făină, boia, sare și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați carne de porc, câteva bucăți pe rând și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Într-o tigaie mare, carne de porc maro în ulei în loturi; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transfer la un 5-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Adăugați dovleceii, roșiile, porumbul, ceapa, oțetul și frunza de dafin. Într-un castron mic, combinați bulionul și făina rămasă până se omogenizează; se amestecă în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cuțit De Toaletă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea de porc și legumele sunt fragede. Se amestecă edamame; acoperiți și gătiți cu 30 de minute mai mult. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Edamame Congelat (din Păstăi)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ