Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați recolta Butternut & porc Stew. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 239 calorii. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.22 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 50 de minute. Un amestec de friptură de umăr de porc, ulei de canolan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tocană De Porc Cu Recoltă Lentă, Slow Cooker Toamna Recolta Tocană De Porc, și Tocană de dovleac de porc și Butternut.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați 1/3 cană de făină, boia, sare și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Adăugați carne de porc, câteva bucăți pe rând și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Într-o tigaie mare, carne de porc maro în ulei în loturi; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transfer la un 5-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Adăugați dovleceii, roșiile, porumbul, ceapa, oțetul și frunza de dafin. Într-un castron mic, combinați bulionul și făina rămasă până se omogenizează; se amestecă în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cuțit De Toaletă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane Salvatoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea de porc și legumele sunt fragede. Se amestecă edamame; acoperiți și gătiți cu 30 de minute mai mult. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoi
Edamame Congelat (din Păstăi)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ