Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați recolta Butternut & porc Stew. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 239 calorii. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.22 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 50 de minute. Un amestec de friptură de umăr de porc, ulei de canolan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tocană De Porc Cu Recoltă Lentă, Slow Cooker Toamna Recolta Tocană De Porc, și Tocană de dovleac de porc și Butternut.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați 1/3 cană de făină, boia, sare și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați carne de porc, câteva bucăți pe rând și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Într-o tigaie mare, carne de porc maro în ulei în loturi; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Transfer la un 5-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Adăugați dovleceii, roșiile, porumbul, ceapa, oțetul și frunza de dafin. Într-un castron mic, combinați bulionul și făina rămasă până se omogenizează; se amestecă în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cuțit De Toaletă
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea de porc și legumele sunt fragede. Se amestecă edamame; acoperiți și gătiți cu 30 de minute mai mult. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Edamame Congelat (din Păstăi)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ