Rață Sălbatică Prăjită (Teal)

Rață Sălbatică Prăjită (Teal)
Friptura de rață sălbatică (Teal) durează aproximativ 34 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1014 calorii, 44G de proteine, și 54g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 144 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de rațe, pastan și tăiței, carne de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Friptură De Rață Sălbatică Cu Sos De Afine, Beijing Roast Duck (clătite de rață Peking) și asocierea vinului Merlot # WinePW # MerlotMe, și Rață Sălbatică Gumbo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul și umpleți rața: Preîncălziți cuptorul la 450 F. inspectați rața pentru a vedea dacă există pene de pin rămase, dacă da, îndepărtați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Clătiți rața cu apă. Se usucă bine cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Umpleți ușor rața cu o crenguță de rozmarin, o felie de măr cu câțiva cuișoare înfipte în ele pentru a le ține pe loc și o mică pană de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Rață întreagăRață întreagă
4
Ungeți rața în interior și în exterior cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Rață întreagăRață întreagă
5
Presărați toate părțile raței cu sare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
Rață întreagăRață întreagă
1
Așezați pieptul de rață în sus, pe un suport de friptură într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Așezați în raftul din mijloc al cuptorului 450 F. Reduceți imediat căldura la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Timpii de gătit depind de varietatea raței. Rațele Teal cântăresc de obicei mai puțin de un kilogram și gătesc în 10-15 minute. Potrivit bucuriei de a găti un mallard poate dura până la 25 de minute. Rața noastră a fost perfect făcută la 13 minute. O altă rață pe care am gătit-o timp de 17 minute a fost ușor exagerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
4
Termometrele pentru carne nu sunt adesea foarte utile la păsările mici, deoarece nu există suficientă carne pentru a pune termometrul. Dar dacă aveți un termometru de citire instantanee și puteți obține o citire bună, prietenul meu Hank vă sugerează să gătiți până când rața atinge o temperatură internă de 135 de grade F. dacă greșiți pe partea rară și subdonă, puteți oricând să puneți pasărea înapoi în cuptor pentru încă câteva minute dacă nu se face suficient.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Dacă nu utilizați un termometru pentru carne, pentru a testa coacerea, puteți scoate pasărea din cuptor și tăiați o parte din ea cu vârful unui cuțit ascuțit. Rețineți că sucurile vor deveni roșii, iar carnea va fi destul de Roșie. Vrei ca carnea să fie rară (doar rață sălbatică); ar trebui să arate ca o friptură rară (nu crudă). Cu cât carnea este gătită mai mult dincolo de stadiul rar, cu atât va avea un gust mai "livery" sau gamey.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1
Scoateți rața din cuptor și scoateți-o pe un raft sau o farfurie separată pentru a se odihni, cu pieptul în jos, timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Scoateți umplutura în cavitate înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
3
Faceți sos cu picăturile: în timp ce rața se odihnește, dacă există picături în tigaia de prăjire, turnați excesul de grăsime (păstrați această grăsime minunată pentru o altă rețetă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Așezați tigaia pe plită, încălziți la mediu și degelați cu puțin sherry uscat sau vin alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sherry UscatSherry Uscat
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
5
Răsturnați bucățile rumenite cu o spatulă metalică. Folosiți un tel de metal pentru a sparge bucățile și mai mult în vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Reduceți și apoi adăugați puțină smântână (și câteva fructe de ienupăr dacă doriți o notă suplimentară).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
7
Se toarnă într-un vas de servire cu sos sau într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Serviți rațe cu orez sălbatic și sos. Rațele Teal sunt rațe cu o singură porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
RațăRață
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2
Rețineți că puteți obține un stoc excelent din carcasa de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Rață întreagăRață întreagă
3
Puneți carcasele de rață într-o cratiță, acoperiți cu un centimetru de apă rece, aduceți la foc mic, reduceți focul până la abia acoperit cu bule și gătiți timp de 3 ore. Apoi strecurați stocul într-un borcan de sticlă, lăsați să se răcească la temperatura camerei și dați-l la frigider. Utilizați stocul de rață în locul stocului de pui pentru rețete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În34 m.
Porții1
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista