Nevoie de un fel principal fără lactate? Rața prăjită cu sos de mere-stafide ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 129g de proteine, 385g de grăsime, și un total de 4260 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 8,39 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, ceapă, cârnați de porc în vrac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi mărul, puteți urma acest fel principal cu Petrecere Cu Mere! Din boltă – budincă de pâine Craisin de mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Piept De Rață Prăjită Cu Sirop De Arțar De Mere Și Vinaigret De Mere, Salată picantă de mere-nuc cu pansament Balsamic-stafide fără grăsimi, și Salată De Cartofi Dulci Prăjiți Cu Sos Cald De Cidru De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați interiorul rațelor cu sare; înțepați bine pielea peste tot și dați deoparte. Într-o tigaie mare, gătiți cârnați cu ceapă și țelină până când cârnații nu mai sunt cerneală și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați mărul și fierbeți timp de 3 minute, amestecând ocazional; se scurge. Între timp, fierbeți stafidele în apă timp de 8 minute; nu se scurge. Într-un castron mare, combinați amestecul de cârnați, stafide, sare, salvie, piper și pătrunjel; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați cuburile de pâine, ouăle și bulionul; se amestecă ușor. Împărțiți și lingurați în rațe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Așezați cu pieptul în sus pe un suport într-o tigaie mare de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Se coace, neacoperit, la 375 int. 1-3 / 4 pana la 1-1/4 ore sau pana cand termometrul citeste 185 int.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
6
Scurgeți grăsimea din tigaie pe măsură ce se acumulează.