Rață prăjită cu compot de fructe prăjite

Rață prăjită cu compot de fructe prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rața prăjită cu compot de fructe prăjite. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 179g de grăsime, și un total de 2043 calorii. Pentru $5.45 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, piersică, rață domestică îmbrăcată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până mere delicioase roșu ai putea urma acest curs principal cu Parfait De Salată De Fructe De Vară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Compot Prăjit De Măsline Și Struguri, Găini prăjite cu varză roșie-compot de mere, și Compot de ceapă prăjită și cireșe-roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti rața, clătiți rața sub apă rece; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Rață întreagăRață întreagă
3
Presărați 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper în cavitatea corpului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
4
Așezați țelina, morcovul, ceapa și usturoiul în cavitate; legați capetele picioarelor împreună cu sfoara. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Rață întreagăRață întreagă
5
Așezați rața pe raftul unei tigaie pentru pui de carne sau tigaie acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
6
Așezați raftul în tigaie. Frecați părțile tăiate ale jumătăților portocalii peste rață; străpungeți pielea peste sân de mai multe ori cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Rață întreagăRață întreagă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți la 375 timp de 1 oră și 45 de minute sau până când un termometru înregistrează 180, ungând la fiecare 30 de minute cu vin roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RoșuVin Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea; presărați rața cu restul de 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Acoperiți; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Rață întreagăRață întreagă
SareSare
9
Scurgeți picăturile de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Creșteți temperatura cuptorului la 47
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Pentru a pregăti compotul, combinați cireșele și următoarele 4 ingrediente (prin măr) în fundul tăvii de prăjire acoperite cu spray de gătit, aruncând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CireșeCireșe
CompotCompot
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
12
Coaceți la 475 timp de 25 de minute sau până când este foarte fraged, amestecând ocazional. Se amestecă 2 linguri de vin alb; coaceți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Se servește cu rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista