Rață L ' Orange

Rață L ' Orange
Rață L ' Orange este o fără gluten, primar și vegan garnitură. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 95 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, morcov, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Duck a L ' Orange, Duck a L ' Orange, și Rață L ' Orange pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți deoparte măruntaiele din rață; rezervați ficatul pentruo altă utilizare. Tăiați pielea de la ambele deschideria cavității; pus deoparte pentru redare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
Rață întreagăRață întreagă
2
Tăiați ambele bucăți de picior-coapsă de pe rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
3
Aripi tăiatede la sâni. Sculptați sânii din carcasă pentru2 sâni dezosați. Tăiați vârfurile aripilor șiplate; pus deoparte.
4
Tăiați carcasa în sferturi.Acoperiți și răciți bucățile de picior, sân și aripi.
5
Încălziți pielea de rață rezervată într-o mare greuoală la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana laaproximativ 2 linguri de grăsime este redat; aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
6
Adăugați măruntaie, vârfuri de aripi și apartamente, carcasspieces, ceapă și crenguțe de cimbru. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumeneste usor,aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
CeapăCeapă
7
Adăugați țelină,morcov, boabe de piper și 6 căni de apă. Aduceți laun fierbere la foc mare, degresând orice spumă care se ridică la suprafață. Reduceți căldura lamediu; fierbeți stocul de rață timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
MorcovMorcov
țelinățelină
StocStoc
ApăApă
Rață întreagăRață întreagă
8
Între timp, folosind un cuțit ascuțit, tăiați toatecoaja și miezul alb de la 1 portocaliu; set peelaside. Lucrând peste un castron mediu, tăiați între membrane pentru a elibera segmente în castron; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
9
Adăugați coaja de portocalăcufundarea stocului. Suc rămas 2 portocaleși puneți sucul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
SucSuc
StocStoc
10
Se strecoară stocul printr-o sită cu ochiuri fineîntr-un castron mediu (ar trebui să aveți aproximativ2 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Transferați coaja de portocală pe o suprafață de lucru; aruncați solidele rămase în sită.Feliați coaja în benzi subțiri( îndepărtați miezul albpentru un aspect mai rafinat, dacă doriți); set aside.DO înainte: stocul poate fi făcut cu 1 zi înainte.Se acoperă și se răcește stocul și se curăță separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
12
Înțepați bucăți de rață peste tot cu un cuțit ascuțit. Se condimentează cu sare și piper. Aranjați-le într-un singur strat într-o tigaie mare și grea(folosiți 2 dacă este necesar), cu pielea în jos și gătiți la foc mediu, turnând ocazional grăsimea din tigaie într-un castron rezistent la căldură, până când pielea este maro auriu intens, 18-20 de minute.(Acoperiți și răciți grăsimea;economisiți pentru gătit cartofisau orez prăjit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Rață întreagăRață întreagă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
13
Întoarceți bucățile de rață. Gătiti sânii, cu pielea în sus,până când un termometru citit instantaneu este introdus orizontal în partea cea mai groasă a sânului înregistrează 125 euro F pentru mediu-rar, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
14
Transferați sânii într-o zonă mai marefoaie de copt tăiată. Continuați să gătițipicioarele și aripile până se rumenesc bine pe ambele părți și sucurile curg limpede când coapsa este străpunsă cu o furculiță, cu 10-15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
15
Transferați pe foaie cu sânii.
16
Se toarnă grăsimeadin tigaie, lăsând în urmă bucăți rumenite.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
17
Preîncălziți cuptorul la 450 buc.F. întoarceți tigaia cubiți încununați la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
18
Se toarnă înport și se gătește, răzuind tigaia cu o lingură de lemn (bucățile rumenite vor adăuga un plus de aromă sosului), până când sunt reduse și siropoase,aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
19
Adăugați suc de portocale rezervatși stoc de rață; se fierbe, amestecând ocazional,până când sosul este neted și îngroșat, aproximativ20 de minute. Sos de sezon la gust cu sareși piper. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
PiperPiper
SosSos
StocStoc
Rață întreagăRață întreagă
20
Așezați foaia de copt cu margini cu bucăți de rață în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
21
Coaceți până când rața este doar încălzităprin 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
22
Se toarnă sosul cald pe un platou adânc.Împrăștiați segmente portocalii și benzi de peelover. Sus cu bucăți de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
SosSos
Rață întreagăRață întreagă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista