Rață Confit

Rață Confit
Rețeta de rață Confit poate fi făcută în aproximativ 3 ore. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 6 și costă $2.87 pe portie. O porție conține 512 calorii, 62g de proteine, și 27G de grăsime. Persoana 21 a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de cimbru, suficient pentru a scufunda complet picioarele de rață, fructele de ienupăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ce Este Confitul De Rață, Rață Confit, și Confit De Rață.

Instrucțiuni

1
Cu o zi înainte de gătit, puneți semințele de chimen și coriandru într-o tigaie uscată și prăjiți până când sunt ușor colorate și aromate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți-le pe o scândură și zdrobiți-le cu lama unui cuțit. Zdrobiți boabele de ienupăr și amestecați cu condimentele și sarea. Frecați amestecul peste rață, împrăștiați cu cimbru, rozmarin și usturoi feliat și răciți timp de 24 de ore, întorcându-se de două sau trei ori pe măsură ce se marinează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Rață întreagăRață întreagă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
A doua zi, încălziți cuptorul la 150C / 130C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Ștergeți rața cu hârtie de bucătărie și uscați-o, dar nu spălați marinada. (Sarea extrage apa din celulele cărnii, care va fi reinflamată cu grăsime pe măsură ce rața gătește ușor. Dacă îl spălați, pur și simplu veți reinfla celulele cu apă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Puneți rața într-o caserolă din fontă și acoperiți cu grăsimea de gâscă sau grăsimea de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Rață întreagăRață întreagă
6
Adăugați frunzele de dafin și boabele de piper și gătiți timp de aproximativ 2 ore, sau până când carnea aproape că se îndepărtează de os. Puteți păstra rața foarte simplu așezând-o într-un castron de budincă, acoperind-o cu grăsime și păstrând-o la frigider: atâta timp cât rămâne acoperită cu grăsime, va dura săptămâni întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Pentru a găti, scoateți picioarele de rață confitate din grăsime. Puneți o tigaie rezistentă la cuptor pe aragaz până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
8
Adăugați picioarele de rață, cu pielea în jos și gătiți timp de 4 minute. Întoarceți picioarele și transferați tigaia în cuptor timp de 30 de minute, până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista