Rață Confit

Rață Confit
Rețeta de rață Confit poate fi făcută în aproximativ 3 ore. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 6 și costă $2.87 pe portie. O porție conține 512 calorii, 62g de proteine, și 27G de grăsime. Persoana 21 a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de cimbru, suficient pentru a scufunda complet picioarele de rață, fructele de ienupăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ce Este Confitul De Rață, Rață Confit, și Confit De Rață.

Instrucțiuni

1
Cu o zi înainte de gătit, puneți semințele de chimen și coriandru într-o tigaie uscată și prăjiți până când sunt ușor colorate și aromate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți-le pe o scândură și zdrobiți-le cu lama unui cuțit. Zdrobiți boabele de ienupăr și amestecați cu condimentele și sarea. Frecați amestecul peste rață, împrăștiați cu cimbru, rozmarin și usturoi feliat și răciți timp de 24 de ore, întorcându-se de două sau trei ori pe măsură ce se marinează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Rață întreagăRață întreagă
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
A doua zi, încălziți cuptorul la 150C / 130C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Ștergeți rața cu hârtie de bucătărie și uscați-o, dar nu spălați marinada. (Sarea extrage apa din celulele cărnii, care va fi reinflamată cu grăsime pe măsură ce rața gătește ușor. Dacă îl spălați, pur și simplu veți reinfla celulele cu apă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
5
Puneți rața într-o caserolă din fontă și acoperiți cu grăsimea de gâscă sau grăsimea de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Rață întreagăRață întreagă
6
Adăugați frunzele de dafin și boabele de piper și gătiți timp de aproximativ 2 ore, sau până când carnea aproape că se îndepărtează de os. Puteți păstra rața foarte simplu așezând-o într-un castron de budincă, acoperind-o cu grăsime și păstrând-o la frigider: atâta timp cât rămâne acoperită cu grăsime, va dura săptămâni întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Pentru a găti, scoateți picioarele de rață confitate din grăsime. Puneți o tigaie rezistentă la cuptor pe aragaz până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
8
Adăugați picioarele de rață, cu pielea în jos și gătiți timp de 4 minute. Întoarceți picioarele și transferați tigaia în cuptor timp de 30 de minute, până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista