Rață Confit
Rețeta de rață Confit poate fi făcută în aproximativ 3 ore. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 6 și costă $2.87 pe portie. O porție conține 512 calorii, 62g de proteine, și 27G de grăsime. Persoana 21 a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de cimbru, suficient pentru a scufunda complet picioarele de rață, fructele de ienupăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ce Este Confitul De Rață, Rață Confit, și Confit De Rață.
Instrucțiuni
Cu o zi înainte de gătit, puneți semințele de chimen și coriandru într-o tigaie uscată și prăjiți până când sunt ușor colorate și aromate.
Scoateți-le pe o scândură și zdrobiți-le cu lama unui cuțit. Zdrobiți boabele de ienupăr și amestecați cu condimentele și sarea. Frecați amestecul peste rață, împrăștiați cu cimbru, rozmarin și usturoi feliat și răciți timp de 24 de ore, întorcându-se de două sau trei ori pe măsură ce se marinează.
A doua zi, încălziți cuptorul la 150C / 130C ventilator / gaz
Ștergeți rața cu hârtie de bucătărie și uscați-o, dar nu spălați marinada. (Sarea extrage apa din celulele cărnii, care va fi reinflamată cu grăsime pe măsură ce rața gătește ușor. Dacă îl spălați, pur și simplu veți reinfla celulele cu apă.)
Puneți rața într-o caserolă din fontă și acoperiți cu grăsimea de gâscă sau grăsimea de rață.
Adăugați frunzele de dafin și boabele de piper și gătiți timp de aproximativ 2 ore, sau până când carnea aproape că se îndepărtează de os. Puteți păstra rața foarte simplu așezând-o într-un castron de budincă, acoperind-o cu grăsime și păstrând-o la frigider: atâta timp cât rămâne acoperită cu grăsime, va dura săptămâni întregi.
Pentru a găti, scoateți picioarele de rață confitate din grăsime. Puneți o tigaie rezistentă la cuptor pe aragaz până când este fierbinte.
Adăugați picioarele de rață, cu pielea în jos și gătiți timp de 4 minute. Întoarceți picioarele și transferați tigaia în cuptor timp de 30 de minute, până când sunt crocante.