Rața prăjită cu mere și prune

Rața prăjită cu mere și prune
Friptura de rață cu mere și prune necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 3050 calorii, 81G de proteine, și 246g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,62 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de semințe de țelină, frunze de salvie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Rața prăjită cu prune și varză fiartă cu vin, Duck Cu Prune În Vin Roșu, și Mere coapte cu prune, scorțișoară și ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rața este o pasăre notorie grasă. Pentru a diminua grăsimea și a produce o piele crocantă, începeți prin tăierea excesului de grăsime din organism. Clătiți bine rața, în interior și în exterior și uscați-o cu prosoape de hârtie. Condimentează pasărea în interior și în exterior cu o cantitate generoasă de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Pentru a pregăti umplutura: topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa, țelina, semințele de țelină, prunele, merele și 4 frunze de salvie; condimentează cu sare și piper; se sotează 10 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Semințe De țelinăSemințe De țelină
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Prune UscatePrune Uscate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați cuburile de pâine și aruncați amestecul împreună pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
5
Puneți umplutura într-un bol mare de amestecare și umeziți-o cu o stoarcere de lămâie și smântâna grea; dați-i o altă aruncare și condimentați cu sare și piper. Puneți umplutura în cavitatea raței. Scoateți o bucată lungă de folie de aluminiu și așezați-o pe un suport de inserție montat într-o tigaie de prăjire, lăsați un pic de folie să atârne de capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
6
Așezați rața, cu pieptul în sus, pe folie; trageți vârfurile aripii înapoi sub rață și pliați excesul de folie peste capătul raței cu umplutura. Folia va proteja umplutura de ardere și căderea în grăsimea delicioasă de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Prăjiți rața timp de 21/2 până la 3 ore, rotind tigaia la fiecare 20 de minute. Poate părea o problemă, dar este cel mai bun mod de a asigura o piele chiar crocantă. Picioarele se vor mișca ușor atunci când pasărea este terminată și un termometru citit instantaneu va înregistra aproximativ 180 de grade F atunci când este introdus în coapsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți suportul de inserție din tigaie și așezați rața pe o tăietură pentru a o lăsa să se odihnească înainte de a ciopli. Acum aveți o mulțime de grăsime de rață în partea de jos a tigaiei de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
10
Se toarnă toate, cu excepția a două linguri de grăsime de rață într-un recipient și se rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
1
Așezați tigaia de prăjire, cu câteva linguri de grăsime de rață, pe aragaz peste 2 arzătoare setate la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2
Se presară făina și se amestecă pentru a face o pastă. Porniți căldura până la înălțime și adăugați vinul, gătiți și amestecați, răzuind fundul tigaiei, până când lichidul se reduce ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați bulionul de pui și restul de 4 frunze de salvie, condimentați cu sare și piper. Gatiti si amestecati timp de 1 pana la 2 minute pana cand sosul s-a ingrosat usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista