Ravioli Prăjiți

Ravioli Prăjiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ravioli prăjiți. Pentru $5.01 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1861 calorii, 83g de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ou, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ravioli Prăjiți, Ravioli Prăjiți, și Ravioli Prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Turnați suficient ulei vegetal într-o oală mare și adâncă, astfel încât să atingă o adâncime de 1 inch. Ulei cald la foc mediu până când un termometru prăjit înregistrează 163°. tapetați o foaie de copt cu pergament sau folie și tapetați o farfurie cu prosoape de hârtie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
În timp ce uleiul vegetal se încălzește, amestecați oul și laptele într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Așezați firimiturile de pâine într-un castron separat de mică adâncime. Lucrând în loturi, înmuiați ravioli în amestec de ouă, permițând excesului să picure înapoi în castron, apoi acoperiți cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
RavioliRavioli
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Așezați ravioli acoperiți pe foaia de copt. Aruncați firimiturile de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Prăjiți ravioli în loturi, întorcându-se ocazional, până se rumenesc, aproximativ 3 minute în total. Aveți grijă să nu aglomerați ravioli în tigaie și asigurați-vă că uleiul revine la 163° înainte de a adăuga un alt lot de ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Transferați ravioli prăjiți pe farfurie căptușită pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
7
Presărați ravioli prăjiți cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
RavioliRavioli
8
Se încălzește sosul marinara într-o tigaie la foc mediu-mic sau la cuptorul cu microunde. Puneți sosul în 4 boluri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Serviți ravioli prăjiți cu marinara încălzită pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rezerva Spalletti Chianti Poggio Reale cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista