Ravioli Pesto La Cuptor
Ravioli Pesto coapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 657 calorii, 24g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 586 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii, amestec de brânză cheddar-monterey jack, frișcă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Pesto Ravioli, Ravioli Pesto cu pui, și Rețetă De Ravioli Cu Pesto Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați caserola de 3 litri cu spray de gătit.
Într-o cratiță mică, încălziți crema până la fierbere. Între timp, într-un castron mare, aruncați ravioli, roșii, spanac și pesto.
Se toarnă smântână caldă peste amestec și se aruncă pentru a acoperi. Lingură în caserolă.
Coaceți neacoperit 15 minute sau până când se încălzește bine și brânza se topește.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.