Ravioli pane ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 67 de cenți pe porție. Această garnitură are 166 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, pesmet, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ravioli di Castagne e Treviso (Ravioli de castan și Radicchio), Ravioli de mare din Ischia - - - Ravioli All ' Ischitana, și Ravioli Napolitani - - - Ravioli All ' Napolitana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti ravioli conform instructiunilor pachetului; scurgeți și lăsați să stea 10 minute. Într-un castron puțin adânc, combinați firimiturile de pâine și condimentele. Într-un alt castron puțin adânc, turnați pansamentul. Înmuiați ravioli în pansament, apoi acoperiți cu amestec de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Ravioli
1 Ardei Morita Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați pe foi de copt acoperite cu spray de gătit. Înveliți ușor ravioli cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Ravioli
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Se coace la 400 la 8-9 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Între timp, într-un robot de bucătărie, combinați ingredientele salsa. Puls timp de 15-20 de secunde.
Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Fattoria Viticcio Chianti Classico Riserva
Un nas complex de vișine, mure coapte, cassis și condimente calde, un gust neted și rotund și un finisaj lung. Amestec: 95% Sangiovese și 5% Merlot.