Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ravioli de primăvară cu cremă Pesto. O porție conține 524 calorii, 19g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Mergeți la magazin și ridicați sare, ravioli umplute cu brânză, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli cu legume de primăvară pur Aproxoate, Pesto Ravioli, și Ravioli cu sos Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti fasolea verde si ardeiul gras in ulei aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand este crocant. Se amestecă roșiile și sarea. Gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Fasole Verde
Tomate
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
În timp ce legumele se gătesc, gătiți și scurgeți ravioli conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ravioli
3
Se amestecă smântână, pesto și coaja de lămâie într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Smântână
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Aruncați ravioli fierți fierbinți cu amestec de legume și amestec de smântână.
Ravioli poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.