Ravioli de primăvară cu cremă Pesto

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ravioli de primăvară cu cremă Pesto. O porție conține 524 calorii, 19g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Mergeți la magazin și ridicați sare, ravioli umplute cu brânză, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli cu legume de primăvară pur Aproxoate, Pesto Ravioli, și Ravioli cu sos Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti fasolea verde si ardeiul gras in ulei aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand este crocant. Se amestecă roșiile și sarea. Gatiti 3 minute.
În timp ce legumele se gătesc, gătiți și scurgeți ravioli conform instrucțiunilor de pe pachet.
Se amestecă smântână, pesto și coaja de lămâie într-un castron mic.
Aruncați ravioli fierți fierbinți cu amestec de legume și amestec de smântână.