Ravioli de mazăre proaspătă cu Prosciutto crocant
Ravioli de mazăre proaspătă cu prosciutto crocant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 184 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,41 USD pe porție. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți sare kosher și piper proaspăt crăpat, ricotta de lapte, prosciutto și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Quick Fresh Veggie Wrap Cu Prosciutto Crocant, Paste proaspete de scoici cu sos de busuioc alb cremos + Prosciutto crocant, și Stive de dovlecei și brânză de capră cu mentă proaspătă, nuci de pin și Prosciutto crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Încălziți uleiul într-o tigaie, la foc mediu.
Adăugați prosciutto și gătiți până când sunt crocante.
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Ungeți ușor o farfurie de servire cu o parte din uleiul de crispare prosciutto și puneți-l într-un cuptor cald până când este gata de servit.
Scurgeți ricotta de exces de umiditate într-o sită cu ochiuri fine timp de 10 până la 15 minute.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mediu.
Adăugați mazărea și albiți-le până se înmoaie, aproximativ 2 până la 3 minute.
Transferați mazărea într-o baie de apă cu gheață, pentru a șoca și a opri gătitul și a păstra culoarea. Păstrați oala cu apă fierbinte pe aragaz pentru a găti ravioli.
Transferați mazărea într-un robot de bucătărie și piureul cu ricotta scursă și sare și piper, după gust. Puneți o linguriță (sau mai multe în funcție de dimensiunea wonton) a amestecului de mazăre în centrul fiecărui înveliș wonton; evitați supraîncărcarea. Umeziți marginile exterioare interioare ale wonton cu apă și pliați, ciupind în jurul marginilor pentru a vă asigura că ravioli este bine sigilat. Repetați cu restul de ambalaje wonton și umplutură.
Aduceți vasul cu apă fierbinte la fierbere la foc mediu.
Aruncați ravioli, în loturi, în apa clocotită și gătiți până se înmoaie și ambalajul devine ușor translucid, aproximativ 3 minute. Cu o lingură cu fante sau skimmer, transferați ravioli gătite pe placa de servire ușor unsă.
Stropiți cu ulei de măsline infuzat cu lămâie și acoperiți cu prosciutto crocant și câteva mazăre.