Ravioli de dovlecei cu sos de unt maro-salvie
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene în cutia dvs. de rețete, ravioli de dovlecei cu sos de unt maro și salvie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 91 de cenți per porție, obțineți un aperitiv care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 259 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecipes necesită nucșoară măcinată, sos, sare și piper și scorțișoară măcinată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 49%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum: Fripturi de dovlecei cu sos maro de salvie, Tortellini de dovlecei cu sos brun de salvie și A și dovlecei prăjiți, cârnați și paste orecchiette într-un sos de salvie cu unt brun. .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Puneți dovleceii tăiați cu partea în sus pe o tavă de copt.
Pune 1 lingura de unt in scobitura fiecarei jumatati.
Se presara cu sare si piper dupa gust. Acoperiți dovleceii cu o foaie de folie de aluminiu înfiptă în margini.
Coaceți dovleacul în cuptorul preîncălzit până când se înmoaie și se străpunge ușor cu o furculiță, 45 până la 65 de minute.
Scoateți dovleacul fiert într-un castron și zdrobiți până la omogenizare.
Amestecați ienibaharul, nucșoara, scorțișoara și parmezanul până se omogenizează bine. Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper.
Umpleți o oală adâncă cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere.
Pentru a face ravioli, puneți un înveliș wonton pe o suprafață curată și plană.
Ungeți marginile cu albușul de ou.
Pune aproximativ 1 lingură de amestec de dovlecei în mijlocul wontonului. Acoperiți cu un al doilea înveliș wonton. Repetați cu împachetările wonton rămase și amestecul de dovleac până când toate au fost folosite.
Puneți ravioli în apă clocotită și gătiți timp de 3 până la 5 minute sau până când se înmoaie.
Scoateți, scurgeți și păstrați la cald până când se prepară sosul.
Pentru a face sosul, topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă în salvie. Continuați să gătiți și să amestecați până când salvie este crocantă, dar nu se rumenește.
Se adauga sare si piper dupa gust.
Puneți 6 până la 8 ravioli pe farfurii de servire și stropiți cu sos.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipastii pot fi asociati cu vin spumant si spumant roze. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir cu o evaluare de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care lasă loc aromelor de cireșe închise și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de note subtile de stejar de la îmbătrânirea în butoi.