Ravioli de dovleac cu sos Gorgonzola

Ravioli de dovleac cu sos Gorgonzola
Ravioli de dovleac cu sos Gorgonzola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 260 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați salvie, lapte, pesmet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli sănătoși de dovleac cu sos Gorgonzola, Sos Pesto Gorgonzola peste Ravioli, pui și sparanghel, și Paste cu ciuperci și sos de dovleac-Gorgonzola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți dovleacul pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele și întindeți-le la o grosime de 1/2 inch. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Răzuiți într-un castron mediu folosind o spatulă de cauciuc. Se amestecă pesmet, parmezan, sare, salvie tocată, piper și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ParmezanParmezan
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
3
Lucrând cu 1 ambalaj wonton la un moment dat (acoperiți ambalajele rămase cu un prosop umed pentru a nu se usca), puneți 2 lingurițe de amestec de dovleac în centrul ambalajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
4
Ungeți marginile învelișului cu apă și pliați în jumătate, apăsând ferm marginile cu degetele pentru a forma o jumătate de lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Așezați pe o foaie mare de copt presărată cu amidon de porumb. Repetați procedura cu ambalajele wonton rămase și amestecul de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wonton WrappersWonton Wrappers
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Umpleți un cuptor olandez mare cu apă; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
7
Adăugați jumătate de ravioli în tigaie (acoperiți raviolele rămase cu un prosop umed pentru a nu se usca). Gatiti 4 minute sau pana cand ati terminat (nu fierbeti), amestecand usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Îndepărtați ravioli cu o lingură cu fante; acoperiți ușor cu spray de gătit și păstrați la cald. Repetați procedura cu ravioli rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
9
Combinați laptele și făina într-o cratiță, amestecând cu un tel. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
10
Se ia de pe foc.
11
Adăugați untul, amestecând până se topește untul. Se amestecă ușor Gorgonzola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
UntUnt
12
Așezați 5 ravioli în fiecare din cele 6 boluri puțin adânci și stropiți fiecare porție cu 3 linguri de amestec de Gorgonzola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
RavioliRavioli
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Presărați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
14
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista