Ravioli de dovleac cu sos Gorgonzola
Ravioli de dovleac cu sos Gorgonzola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 260 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați salvie, lapte, pesmet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli sănătoși de dovleac cu sos Gorgonzola, Sos Pesto Gorgonzola peste Ravioli, pui și sparanghel, și Paste cu ciuperci și sos de dovleac-Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți dovleacul pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele și întindeți-le la o grosime de 1/2 inch. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 5 minute.
Răzuiți într-un castron mediu folosind o spatulă de cauciuc. Se amestecă pesmet, parmezan, sare, salvie tocată, piper și nucșoară.
Lucrând cu 1 ambalaj wonton la un moment dat (acoperiți ambalajele rămase cu un prosop umed pentru a nu se usca), puneți 2 lingurițe de amestec de dovleac în centrul ambalajului.
Ungeți marginile învelișului cu apă și pliați în jumătate, apăsând ferm marginile cu degetele pentru a forma o jumătate de lună.
Așezați pe o foaie mare de copt presărată cu amidon de porumb. Repetați procedura cu ambalajele wonton rămase și amestecul de dovleac.
Umpleți un cuptor olandez mare cu apă; aduceți la foc mic.
Adăugați jumătate de ravioli în tigaie (acoperiți raviolele rămase cu un prosop umed pentru a nu se usca). Gatiti 4 minute sau pana cand ati terminat (nu fierbeti), amestecand usor.
Îndepărtați ravioli cu o lingură cu fante; acoperiți ușor cu spray de gătit și păstrați la cald. Repetați procedura cu ravioli rămași.
Combinați laptele și făina într-o cratiță, amestecând cu un tel. Se aduce la fierbere; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Adăugați untul, amestecând până se topește untul. Se amestecă ușor Gorgonzola.
Așezați 5 ravioli în fiecare din cele 6 boluri puțin adânci și stropiți fiecare porție cu 3 linguri de amestec de Gorgonzola.
Presărați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe alune.