Ravioli cu sos cremos de roșii

Ravioli cu sos cremos de roșii
Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Ravioli cu sos cremos de roșii ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 142 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,45 USD pe porție. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ravioli de spanac, sare și piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Ravioli de pui cu sos cremos de roșii, Ravioli de Crab în sos cremos de roșii, și Ravioli cu roșii cremoase uscate la soare și sos de busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați aproximativ 1/4 cană de ulei de măsline în apă pentru a preveni lipirea pastelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Adăugați ravioli și gătiți până la al dente, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
4
Scurgeți ravioli, rezervând 1/2 cană din apa de gătit. Aruncați ravioli cu uleiul rămas pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
5
Între timp, aduceți sosul marinara la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Bateți ricotta și suficientă apă de gătit rezervată pentru a subția sosul la consistența dorită. Pentru un sos mai gros, folosiți mai puțină apă pentru Paste; pentru un sos mai subțire, adăugați mai multă apă. Întoarceți sosul la foc mic. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Lingurați 3 linguri de sos peste fundul fiecăruia dintre cele 6 boluri. Aranjați ravioli peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Stropiți sosul rămas peste ravioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Se presară parmezanul și busuiocul și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico
Concentrație profundă de arome Sangiovese de cireșe clasice, pământ și un indiciu de fistic fumuriu. Realizat cu 100% Sangiovese.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate94
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista