Ravioli cu roșii, fasole albă și Escarole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 407 calorii, 23g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de ravioli cu patru brânzeturi, escarole, roșii conservate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ravioli cu roșii, fasole albă și Escarole, Escarole cu slănină și fasole albă, și Rotini cu fasole albă și Escarole.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Combinați fasolea, roșiile, busuiocul, oregano și ardeiul roșu într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere; se amestecă escarole. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 3 minute sau până când escarolul este ofilit. Se amestecă pastele și 1/4 cană de apă; gătiți 1 minut sau până se încălzește bine.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.