Ravioli cu dovlecei prăjiți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ravioli cu dovlecei prăjiți. Această rețetă face 4 porții cu 543 calorii, 25g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți proaspăt și parmezan, dovlecei, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Ravioli De Dovlecei, Ravioli Carne De Vită Și Dovlecei, și Ravioli de brânză cu dovlecei.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. aduceți o oală mare de apă la fierbere.
Așezați dovleceii într-un vas mare de copt într-un singur strat și stropiți cu uleiul, fulgii de chili și 3 linguri de parmezan, apoi condimentați cu piperul și lingurița de sare.
Adăugați usturoiul și prăjiți timp de 20 de minute, aruncând la jumătate, până se înmoaie și se rumenesc. Între timp, adăugați ravioli și sarea rămasă în apa clocotită. Reveniți la fierbere, amestecând frecvent pentru a preveni lipirea raviolelor. Gatiti ravioli timp de 3 minute dupa ce incep sa pluteasca.
Se scurge și se pune într-un castron mare. Aruncați ușor cu dovleceii prăjiți, jumătate de pătrunjel și jumătate de parmezan rămas.
Serviți imediat cu pătrunjelul rămas și parmezanul.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto