Ravioli Big Daddy cu sos Marinara
Reteta Ravioli Big Daddy cu sos Marinara ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 1 oră și 10 minute. Pentru $ 2.95 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acest curs principal are 621 calorii, 42G de proteine, și 31g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți parmezan, ulei de măsline, amestec de carne măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până wrappers wonton ai putea urma acest curs principal cu Mini plăcinte cu mere în ambalaje Wonton ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli prăjiți cu sos Marinara, Ravioli cu crustă de parmezan cu Marinara ușoară cu microunde, și Sos BBQ secret al lui tati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas mare sau cuptor olandez la foc mediu, adăugați uleiul de măsline și usturoiul.
Se sotează până când usturoiul devine parfumat, aproximativ 3 minute.
Adăugați amestecul de carne, jumătate din sosul marinara și presărați sare și piper. Se amestecă pentru a combina, de rupere în sus orice smocuri, și se fierbe ușor, aproximativ 15 minute.
Se scoate de pe foc și se lasă amestecul să se răcească, aproximativ 20 de minute. Se amestecă ricotta, pătrunjelul și mazărea.
Aliniați o foaie mare de copt cu folie de plastic și pulverizați folia de plastic cu spray de gătit antiaderent.
Așezați 1 wonton pe o tăietură și lingurați aproximativ 1 lingură de amestec de carne în centrul wontonului. Folosind degetul sau o perie de patiserie, periați niște albus de ou în jurul perimetrului wontonului și așezați un alt wonton deasupra. Apăsați marginile împreună pentru a sigila.
Așezați ravioli pe foaia de copt pregătită și repetați cu ambalajele rămase și umplutura. La frigider până când este gata de utilizare.
Puneți marinara rămasă într-o cratiță la foc mic. Într-o oală mare de apă fiartă, sărată, adăugați ravioli în loturi mici. Când plutesc, după 2 până la 3 minute, scoateți-le pe o farfurie căptușită cu un prosop de bucătărie curat.
Serviți ravioli în boluri încălzite cu marinara și parmezan ras.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon