Ratatouille Umplutura Coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Ratatouille Stuffing Bake. O porție conține 1564 calorii, 69G de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $ 8.0 pe portie, această rețetă acoperă 76% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați ardei, ceapă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Ratatouille Umplutura, Ratatouille Se Coace, și Ratatouille Polenta Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați dovlecei, ardei și ceapă; gatiti si amestecati 5 min. sau până când este crocant. Se amestecă usturoiul; gatiti 1 min.
Adăugați roșiile și busuiocul; gatiti 2 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Se amestecă amestecul de umplutură; lingură în vas de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit. Se acoperă cu brânză; capac.
Coaceți 35 min. sau până se încălzește, descoperind în ultimele 5 minute.