Ratatouille Rustic este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 231 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, vinete, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Ratatouille ' s Ratatouille (confit Byaldi al lui Thomas Keller), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), și Tarte Tatin-tartelete Tatin-Tarte Tatin la ratatouille.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 450 de grade F. Într-un castron, se aruncă dovleceii, vinetele, ardeiul gras și ceapa cu cimbru, rozmarin, 3/4 linguriță sare, piper negru, 2 linguri apă și ulei. Înveliți o tigaie cu margini cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Întindeți legumele în tigaie într-un singur strat; prăjiți, amestecând o dată, 25 de minute. În același castron, combinați nautul, roșiile, usturoiul, pasta de roșii și restul de 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați în tigaie cu legume într-un singur strat; prăjiți încă 10 până la 12 minute. Aruncați legumele cu oțet; împărțiți în 6 boluri; se presara cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat