Ratatouille cu ouă fierte și crutoane de usturoi

Ratatouille cu ouă fierte și crutoane de usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ratatouille cu ouă fierte și crutoane de usturoi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 433 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,93 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, baghetă rotundă, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Ratatouille cu ouă fierte și crutoane de usturoi, Supă De Usturoi Și Cilantro Cu Ouă Și Crutoane, și Ratatouille cu ouă fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Topiți untul într-o oală mică la foc mic, apoi adăugați cei 2 căței de usturoi tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Lăsați usturoiul să buleze timp de 2 minute. Într-un castron mediu se adaugă pâinea, 1 linguriță de ierburi uscate sau cimbru, aproximativ 1/3 palmier și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Stropiți untul de usturoi peste amestecul de pâine și aranjați crutoanele pe foaia de copt căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
CrutoaneCrutoane
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți până se rumenesc și se rumenesc uniform, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți din cuptor și răciți. Crutoanele pot fi depozitate într-un recipient etanș pentru câteva zile într-un loc răcoros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Sare vinetele și se scurge într-un șuviu30 de minute pentru a elimina amărăciunea din vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Între timp, înnegriți pielea ardeilor roșii peste flacără deschisă pe aragaz sau sub un cazan fierbinte. Dacă se fierbe, lăsați cuptorul întredeschis pentru a permite scăparea aburului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Puneți ardeii înnegriți într-un bol, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se răcească. Cojiți, semănați și tăiați ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
În timp ce ardeii se răcesc, încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare cu ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați vinetele, dovleceii, usturoiul rămas feliat, ceapa, rozmarinul și restul de 1 linguriță de ierburi sau cimbru uscat. Condimentează cu sare și piper, după gust, apoi acoperă oala și gătește aproximativ 15 minute, amestecând ocazional. Zdrobiți roșiile cu mâna și adăugați-le în oală. Se amestecă ardeii roșii și 1/2 cutie de roșii cu apă și se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute pentru a concentra aromele. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Pentru a servi, aduceți ratatouille înapoi la foc mic la foc mediu, acoperit, apoi descoperiți și amestecați oțetul balsamic. Faceți 4 cuiburi sau puțuri în ratatouille și spargeți un ou în fiecare cuib. Acoperiți oala și gătiți ouăle la coacerea dorită, aproximativ 2 până la 5 minute. Scoateți ratatouille și ouăle în boluri puțin adânci și acoperiți cu crutoane și busuioc sfâșiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
CrutoaneCrutoane
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista