Ratatouille cu ouă fierte și crutoane de usturoi

Ratatouille cu ouă fierte și crutoane de usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ratatouille cu ouă fierte și crutoane de usturoi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 433 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,93 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, baghetă rotundă, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Ratatouille cu ouă fierte și crutoane de usturoi, Supă De Usturoi Și Cilantro Cu Ouă Și Crutoane, și Ratatouille cu ouă fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Topiți untul într-o oală mică la foc mic, apoi adăugați cei 2 căței de usturoi tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Lăsați usturoiul să buleze timp de 2 minute. Într-un castron mediu se adaugă pâinea, 1 linguriță de ierburi uscate sau cimbru, aproximativ 1/3 palmier și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Stropiți untul de usturoi peste amestecul de pâine și aranjați crutoanele pe foaia de copt căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
CrutoaneCrutoane
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți până se rumenesc și se rumenesc uniform, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți din cuptor și răciți. Crutoanele pot fi depozitate într-un recipient etanș pentru câteva zile într-un loc răcoros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Sare vinetele și se scurge într-un șuviu30 de minute pentru a elimina amărăciunea din vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Între timp, înnegriți pielea ardeilor roșii peste flacără deschisă pe aragaz sau sub un cazan fierbinte. Dacă se fierbe, lăsați cuptorul întredeschis pentru a permite scăparea aburului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Puneți ardeii înnegriți într-un bol, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se răcească. Cojiți, semănați și tăiați ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
În timp ce ardeii se răcesc, încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare cu ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați vinetele, dovleceii, usturoiul rămas feliat, ceapa, rozmarinul și restul de 1 linguriță de ierburi sau cimbru uscat. Condimentează cu sare și piper, după gust, apoi acoperă oala și gătește aproximativ 15 minute, amestecând ocazional. Zdrobiți roșiile cu mâna și adăugați-le în oală. Se amestecă ardeii roșii și 1/2 cutie de roșii cu apă și se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute pentru a concentra aromele. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Pentru a servi, aduceți ratatouille înapoi la foc mic la foc mediu, acoperit, apoi descoperiți și amestecați oțetul balsamic. Faceți 4 cuiburi sau puțuri în ratatouille și spargeți un ou în fiecare cuib. Acoperiți oala și gătiți ouăle la coacerea dorită, aproximativ 2 până la 5 minute. Scoateți ratatouille și ouăle în boluri puțin adânci și acoperiți cu crutoane și busuioc sfâșiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
CrutoaneCrutoane
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista