Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ratatouille cu ouă fierte și crutoane de usturoi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 433 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,93 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, baghetă rotundă, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Ratatouille cu ouă fierte și crutoane de usturoi, Supă De Usturoi Și Cilantro Cu Ouă Și Crutoane, și Ratatouille cu ouă fierte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Topiți untul într-o oală mică la foc mic, apoi adăugați cei 2 căței de usturoi tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Mărar Proaspăt, Smuls
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Lăsați usturoiul să buleze timp de 2 minute. Într-un castron mediu se adaugă pâinea, 1 linguriță de ierburi uscate sau cimbru, aproximativ 1/3 palmier și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Stropiți untul de usturoi peste amestecul de pâine și aranjați crutoanele pe foaia de copt căptușită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Usturoi
Crutoane
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Coaceți până se rumenesc și se rumenesc uniform, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți din cuptor și răciți. Crutoanele pot fi depozitate într-un recipient etanș pentru câteva zile într-un loc răcoros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Sare vinetele și se scurge într-un șuviu30 de minute pentru a elimina amărăciunea din vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Între timp, înnegriți pielea ardeilor roșii peste flacără deschisă pe aragaz sau sub un cazan fierbinte. Dacă se fierbe, lăsați cuptorul întredeschis pentru a permite scăparea aburului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Puneți ardeii înnegriți într-un bol, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se răcească. Cojiți, semănați și tăiați ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-o
10
În timp ce ardeii se răcesc, încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare cu ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Adăugați vinetele, dovleceii, usturoiul rămas feliat, ceapa, rozmarinul și restul de 1 linguriță de ierburi sau cimbru uscat. Condimentează cu sare și piper, după gust, apoi acoperă oala și gătește aproximativ 15 minute, amestecând ocazional. Zdrobiți roșiile cu mâna și adăugați-le în oală. Se amestecă ardeii roșii și 1/2 cutie de roșii cu apă și se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute pentru a concentra aromele. Se răcește și se păstrează pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Pentru a servi, aduceți ratatouille înapoi la foc mic la foc mediu, acoperit, apoi descoperiți și amestecați oțetul balsamic. Faceți 4 cuiburi sau puțuri în ratatouille și spargeți un ou în fiecare cuib. Acoperiți oala și gătiți ouăle la coacerea dorită, aproximativ 2 până la 5 minute. Scoateți ratatouille și ouăle în boluri puțin adânci și acoperiți cu crutoane și busuioc sfâșiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Crutoane
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura