Ratatouille
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Ratatouille ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 141 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii, vinete, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este spectaculos. Încercați Ratatouille lui Ratatouille (Thomas Keller Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille lui Ratatouille), și Ratatouille Tatin tartlets-Tartelettes Tatin la ratatouille pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați primele 5 ingrediente în bucăți de 1 inch.
Sotati ceapa si usturoiul in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu 5 pana la 7 minute sau doar pana cand ceapa este frageda. Se amestecă roșiile și următoarele 2 ingrediente și se sotează 8 până la 10 minute sau doar până când vinetele încep să se înmoaie. Se amestecă ardeii grași, dovleceii și dovleceii; acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, 8 până la 10 minute sau până când legumele sunt fragede și lichidul este ușor redus. Se amestecă busuiocul.
Se adaugă sare și piper proaspăt măcinat după gust și se sotează 3 minute.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru francezi. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. CRU Monplaisir Bordeaux Superieur cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Cru Monplaisir Bordeaux Superieur]()
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Artizanale cu stil lustruit, oferă aromatice Bordeaux clasice de prune, smochine, grafit, coacăz negru și un dram de stejar. Cabernet adaugă structură și fermitate taninurilor altfel mătăsoase, finisaje moderat lungi și proaspete cu frunze. Pereche cu un rozmarin și cimbru fiert miel umăr sau burgeri coaste scurte acoperit în Gruyere.