Rangoons de Crab (pufuri de Crab) cu sos dulce și acru
Nevoie de o pescatarian hor d ' oeuvre? Rangoons de Crab (pufuri de Crab) cu sos dulce și acru ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 3,77 USD pe porție. O porție conține 3097 calorii, 8g de proteine, și 329g de grăsime. Această rețetă este plăcută de gurmanzii și bucătarii din 1949. Dacă aveți la îndemână sare kosher, amidon de porumb, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chili Crab (crab în sos acru și picant) rețetă, Rangooni De Crab, și Rangoane Simple De Crab.
Instrucțiuni
1
Combinați oțetul, zahărul brun, ketchup-ul, fulgii de chili și apa într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu-mare, amestecând pentru a combina până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Combinați apa de lingură rămasă și amidonul de porumb într-un castron mic și bateți cu o furculiță pentru a forma o suspensie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
3
Se amestecă în sos și se aduce la fierbere. Lăsați să se răcească în timp ce formați rangoonul de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Combinați crema de brânză, crabul și scallions într-un castron mediu și pliați cu o spatulă sau mâinile până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Ghimbir întreg, Zdrobit
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Vinegretă De Verjuic
5
Așezați un înveliș wonton pe o tăietură (păstrați restul sub folie de plastic sau un prosop umed) și așezați o cantitate mică de umplutură în centru (aproximativ 1 1/2 lingurițe). Umeziți marginile cu vârful degetului umed, sigiliul fie prin plierea acestuia într-o formă triunghiulară, fie prin împingerea celor patru margini spre centru pentru a crea o stea cu patru colțuri. Aveți grijă să nu lăsați aerul să rămână în interior în timp ce le sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Transferați pe o farfurie mare, acoperiți ușor cu folie de plastic și repetați până când se folosește toată umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Pentru a termina sosul, adăugați bucăți de ananas și piure cu un blender de imersie sau transferând într-un blender în picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Ananas
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Încălziți uleiul într-un cuptor wok sau olandez la 375 de metri pătrați, așa cum este înregistrat pe un termometru cu citire instantanee. Adăugați cu grijă 10 până la 12 rangooni de crab în ulei. Gatiti, reglați flacăra pentru a menține temperatura și agitarea și răsturnarea lor constantă cu un păianjen din plasă de sârmă până când este crocant și maro auriu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
9
Se transferă într-un castron căptușit cu prosop de hârtie pentru a se scurge, se condimentează cu sare și se servește imediat cu sos dulce și acru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru Garnitură
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.