Rangoons de Crab (pufuri de Crab) cu sos dulce și acru

Rangoons de Crab (pufuri de Crab) cu sos dulce și acru
Nevoie de o pescatarian hor d ' oeuvre? Rangoons de Crab (pufuri de Crab) cu sos dulce și acru ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 3,77 USD pe porție. O porție conține 3097 calorii, 8g de proteine, și 329g de grăsime. Această rețetă este plăcută de gurmanzii și bucătarii din 1949. Dacă aveți la îndemână sare kosher, amidon de porumb, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chili Crab (crab în sos acru și picant) rețetă, Rangooni De Crab, și Rangoane Simple De Crab.

Instrucțiuni

1
Combinați oțetul, zahărul brun, ketchup-ul, fulgii de chili și apa într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu-mare, amestecând pentru a combina până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
UmărUmăr
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Combinați apa de lingură rămasă și amidonul de porumb într-un castron mic și bateți cu o furculiță pentru a forma o suspensie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă în sos și se aduce la fierbere. Lăsați să se răcească în timp ce formați rangoonul de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Combinați crema de brânză, crabul și scallions într-un castron mediu și pliați cu o spatulă sau mâinile până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați un înveliș wonton pe o tăietură (păstrați restul sub folie de plastic sau un prosop umed) și așezați o cantitate mică de umplutură în centru (aproximativ 1 1/2 lingurițe). Umeziți marginile cu vârful degetului umed, sigiliul fie prin plierea acestuia într-o formă triunghiulară, fie prin împingerea celor patru margini spre centru pentru a crea o stea cu patru colțuri. Aveți grijă să nu lăsați aerul să rămână în interior în timp ce le sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Transferați pe o farfurie mare, acoperiți ușor cu folie de plastic și repetați până când se folosește toată umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Pentru a termina sosul, adăugați bucăți de ananas și piure cu un blender de imersie sau transferând într-un blender în picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De AnanasBucăți De Ananas
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Încălziți uleiul într-un cuptor wok sau olandez la 375 de metri pătrați, așa cum este înregistrat pe un termometru cu citire instantanee. Adăugați cu grijă 10 până la 12 rangooni de crab în ulei. Gatiti, reglați flacăra pentru a menține temperatura și agitarea și răsturnarea lor constantă cu un păianjen din plasă de sârmă până când este crocant și maro auriu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
9
Se transferă într-un castron căptușit cu prosop de hârtie pentru a se scurge, se condimentează cu sare și se servește imediat cu sos dulce și acru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru GarniturăFrunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru Garnitură
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista